Nieuw album Madonna

Al enige maanden gonst het van de geruchten inzake het nieuwe album van Madonna dat in 2012 zal uitkomen. Zo was vorig jaar de nieuwe Madonna track Give Me All Your Love, al dan niet bewust, op internet gelekt. Vandaag kwamen we de volgende afbeelding tegen. Het moet het hoesje worden van het nieuwe album van Madonna, dat de titel MDNA zal krijgen. MDNA is het 12e album van Madonna. Updates met nieuws over dit nieuwe album van Madonna zullen we met regelmaat hier plaatsen.

Nieuw album Madonna 2012
Aanstaande vrijdag verschijnt de eerste officiële nieuwe single van het nieuwe Madonna album MDNA getiteld Give Me All Your Luvin. Het nummer lijkt overigens verdacht veel op het vorig jaar gelekte Give Me All Your Love. ;) Madonna heeft de track Give Me All Your Luvin samen opgenomen met Nicki Minaj en M.I.A. Donderdag is deze al te zien in de VS in American Idol. Onderstaand de teaser hiervoor:

http://www.youtube.com/v/Xdr0qdaBlfE?version=3&hl=nl_NL

De video van de nieuwe Madonna track Give Me All Your Luvin zal waarschijnlijk verwijzingen naar de Superbowl bevatten. Veel American Football en cheerleaders in de video dus.

Update 3 februari:

En hier is ie dan, de nieuwe videoclip van Madonna met M.I.A. en Nicky Minaj, Give Me All Your Luvin:

http://www.youtube.com/v/cItHOl5LRWg?version=3&hl=nl_NL

Update 6 januari: Superbowl

Gisteren trad Madonna op tijdens de Superbowl, hét sportevenement in Amerika. Ze maakte er een waar spektakel van samen met Nicki Minaj en M.I.A. Het optreden van Madonna, omschreven als Watch The Throne meets My Big Fat Greek Wedding, is wereldwijd zeer enthousiast ontvangen. Naast het live vertolken van haar nieuwe single Give Me All Your Luvin’ samen met Nicki Minaj en M.I.A. met wie Madonna het nummer ook heeft opgenomen, was er een verrassingsoptreden van LMFAO. Ze zijn in Nederland vooral bekend van hun hit Partyrock Anthem.

Het moment waar heel Amerika het echter over had was de middelvinger van M.I.A. Je kunt hier terugkijken hoe M.I.A. op subtiele wijze “Fuck You Amerika” verwoordt:”I’mma say this once, yeah, I don’t give a sh*t.”

http://www.youtube.com/v/qlEUz1IlN70?version=3&hl=nl_NL

NFL, de American Football bond, wees onmiddellijk met haar (middel?)vinger naar NBC die het evenement uitzond. Na “nipple gate” is er een heus Delay Systeem dat dit soort “obscene” incidenten moet voorkomen bij het voor 152 miljoen Amerikanen live uitgezonden evenement. Blijkbaar gelukte het M.I.A. door de mazen van het Delay Systeem te duiken tijdens het Superbowl optreden van Madonna en haar nieuwe single Give Me All Your Luvin’.

Het is te merken dat het onafhankelijke muziekblog Pitchfork meer en meer tot het etablissement gaat behoren. Zelfs zij spraken schande van “finger gate” tijdens het Superbowl optreden van Madonna. Onder het mom van dat heeft zo’n meisje toch niet nodig. Het meisje heeft het misschien inderdaad niet nodig. Afgelopen donderdag kwam haar nieuwe single Bad Girls uit. M.I.A.’s hit-in-wording is inmiddels al zo’n 3 miljoen keer bekeken.

Pitchfork ziet echter over het hoofd dat de wereld iemand nodig heeft die Amerika eens de waarheid zegt, want: the little people will never win, but they can fuck shit up [klik, klik, klik!]

Onderstaand het complete Superbowl optreden van Madonna waarin ze haar nieuwe single Giving You All My Luvin’ een koningsbehandeling geeft.

http://www.youtube.com/v/lhf4dB80jGg?version=3&hl=nl_NL

Snoop Dogg was in ieder geval lyrisch over het optreden van Madonna tijdens de Superbowl:

Snoop Dogg over Madonna haar Superbowl optreden

Toernee Madonna
Vandaag werd ook bekend dat het uitkomen van het nieuwe album MDNA van Madonna op 26 maart gepaard zal gaan met een toernee. Nederlandse Madonna fans zullen daarvoor wel af moeten reizen naar België. 12 juli zal de Queen of Pop optreden in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. De ticketverkoop voor het optreden van Madonna in België start waarschijnlijk eind deze week al. Er is nog een kleine kans dat Nederland toegevoegd zal worden aan de MDNA toernee.

Update 7 februari:

Goed nieuws voor de Nederlandse Madonna fans: Nederland is toegevoegd aan de wereldtoernoo MDNA waarmee de Queen of Pop haar nieuwe album komt promoten! Madonna zal zaterdag 7 juli een concert geven in Ziggo Dome in Amsterdam. De kaartverkoop start zaterdag om 10.00 uur. De Madonna 2012 World Tour begint op 29 mei in Tel Aviv in Israël. Madonna zal ook Zuid-Amerika en Australië aandoen, waar ze de laatste 20 jaar niet heeft opgetreden.

Madonna heeft vandaag ook laten weten erg boos te zijn om de middelvinger van M.I.A. Niet omdat het ongepast is maar het hele incident leidt de aandacht af van waar het haar om te doen is: haar muzikale comeback. “Madonna wilde een performance neerzetten die de wereld met verstomming zou slaan, maar nu praat iedereen over de middelvinger van dat meisje”, aldus de Engelse boulevardkrant The Sun.

Volgens de Amerikaanse showbizzsite TMZ.com moet M.I.A. vrezen voor een forse boete. In het contract met NBC zou staan dat eventuele boetes voor eigen rekening komen. Janet Jackson moest een boete van 400.000 euro betalen toen in 2004 haar borst uit haar beha floepte.

Celebrities over MDNA, het nieuwe album van Madonna

George Michael heeft MDNA, het nieuwe album van Madonna dat 26 maart verschijnt, al gehoord. Hij stopt zijn kritiek niet onder stoelen of banken:

George Michael over MDNA, het nieuwe album van Madonna

Update 17 maart: Vanaf vandaag kun je de tracks I Fucked Up en Beautiful Killer op YouTube beluisteren. Beide tracks staan op het nieuwe Madonna album MDNA.

http://www.youtube.com/v/PkgEJPSWRZY?version=3&hl=nl_NL

http://www.youtube.com/v/CYKlcfUO4i4?version=3&hl=nl_NL

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.