Nieuw album Days van Tim Knol 20 mei 2011 uit

Nieuw album Tim Knol 20 mei 201120 mei komt het nieuwe album Days van Tim Knol uit. Het is de opvolger van het naamloze debuut van Tim Knol dat januari vorig jaar uitkwam. De twee albums volgen elkaar dus rap op. Zeker als je bedenkt dat Tim Knol november vorig jaar ook nog het mini album Music In My Room uitbracht en maar liefst 100 optredens verzorgde met zijn band. Daar zaten memorabele optredens bij op Lowlands en Noorderslag.

Het nieuwe album Days zal een volwassener Tim Knol laten horen, zo laat de zanger weten. Het debuutalbum van Tim Knol had ook al weinig met tienerpop te maken dus we zijn benieuwd hoe dit nieuwe werkje Days dan zal klinken. Volgens Tim zelf meer gelaagd. Hierbij zal ook een grotere rol voor de band zijn weggelegd.

Vorige maand werd al bekend dat Tim Knol ook zal optreden tijdens Pinkpop. Momenteel is alle aandacht gericht op de 3FM awards die donderdag 14 april worden uitgereikt. Tim Knol is genomineerd voor de awards Beste Single (Sam) en Beste Zanger.

Update 14 april: Tim Knol heeft helaas niet de 3FM award voor Beste Single in de wacht gesleept. Deze ging naar de Jeugd van Tegenwoordig voor hun single Sterrenstof. De 3FM award voor Beste Zanger ging naar Guus Meeuwis.

Update 2 mei: De videoclip van de eerste single Gonna Get There van het nieuwe Tim Knol album Days kun je hier bekijken.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.