Reunie Daryll-Ann: een Happy Traum die uitkomt

17 juni dit jaar drong er een bijzondere tweet mijn timeline binnen. Het was van het twitter account @Daryll-Ann. Een band waarvoor mijn adoratie begon in 1999: bij het album Happy Traum. Nog steeds elke keer als ik dit album van Daryll-Ann opzet komt het op mij over als het perfecte popalbum.

Daryll-Ann tweetHet leek me erg leuk om dit Daryll-Ann fanaccount te volgen en al dat oude beeldmateriaal voorbij te zien komen. Er kwam echter geen volgende tweet. Tot gisteravond laat toen bekend werd gemaakt dat de reunie van Daryll-Ann een feit is.

Een verzamelbox en toernee

Eind november komt er een box uit met het complete oeuvre van Daryll-Ann en volgend jaar februari/maart gaat Daryll-Ann op tournee. Een Happy Traum die uitkomt! Het kan niet anders dat er heel veel liedjes van mijn favoriete album meegaan op tournee.

En iedereen die het jammer dit Daryll-Ann voorlopig niet van plan is om nieuw materiaal uit te brengen: noem maar eens 1 reüniealbum met nieuw materiaal dat het oude werk overtreft. Dat is er niet. Geniet daarom maar van deze Spotify playlist met al die prachtige liedjes die Daryll-Ann al geschreven heeft en waarschijnlijk nooit meer zal overtreffen.

Update 14 oktober:
Voorafgaand aan de aangekondigde tour gaat Daryll-Ann een aantal try-out shows geven. Zo staat Daryll-Ann 3 januari in Asteriks (Leeuwarden), 12 januari in Rotown (Rotterdam), 2 februari in Apollo (Emmen), 20 februari in Qbus (Leiden) en 23 februari in Huis Verloren (Hoorn).

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.