Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Robb Murphy: When Love Is Tangled Between Friends

Langzaam maar zeker begint Robb Murphy een tipje van de sluier op te lichten van wat we kunnen verwachten van zijn nieuwe album. Vandaag is ‘When Love Is Tangled Between Friends’ aan de beurt, zijn ‘Bob Dylan’ track zoals Robb Murphy zelf aangeeft. Ongetwijfeld zal de rol van de mondharmonica op het nummer ‘When Love Is Tangled Between Friends’ van Robb Murphy een bijdrage aan deze referentie hebben gespeeld. En Bob Dylan is natuurlijk een tijdje ‘Tangled Up In Blue’ geweest.

Het nummer ‘When Love Is Tangled Between Friends’ verhaalt over twee mensen die op het punt staan vrienden te worden, meer dan vrienden zelfs. Robb Murphy probeert met ‘When Love Is Tangled Between Friends’ de boodschap over te brengen te leren van ‘mistakes’

de blunder (m) ; de misrekening (v) ; de misser (m) ; de misstap (m) ; het misverstand ; de flater (m) ; het abuis ; de fout (v) ; de vergissing (v) ; de giller (m) ; de domheid (v) ; de onjuistheid (v)

…en verder te gaan. Au, daarmee lijkt Robb Murphy mij als onderwerp van een van zijn liedjes te hebben genomen of is het nummer ‘When Love Is Tangled Between Friends’ van Robb Murphy zo universeel dat meer mensen er zo over denken?

Now I’ll blow from world to world
Follow everything I see, follow everything not me
For this battle isn’t lost
I’ll be captain of the waves, a free man not a slave

For every heart that sheds a skin
When love is tangled between friends

Ook het nummer ‘To Be A Fool’ is er één om kracht uit te putten. Een song waarmee Robb Murphy vertelt dat er mensen zijn die een negatieve invloed op je hebben, maar er zijn veel meer mensen die je steunen en willen helpen. Dit zijn de mensen waarnaar je moet luisteren en dankbaar voor zijn.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.