Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Welke 200 samples bevat het nieuwe album All Day van Girl Talk?

Welke 200 samples zijn gebruikt op het nieuwe album All Day van Girl Talk?Het nieuwe album All Day van Girl Talk is een groot feest der herkenning. Ik geniet er al dagen van en ik blijkbaar ben ik niet de enige. Er is een wikipedia pagina in het leven geroepen waarop men streeft van elk nummer de gebruikte samples te vermelden. In vijf dagen tijd is deze pagina nu al zo’n 500 keer gewijzigd. Girl Talk heeft zelf de lijst al online gezet. Maar welke sample wordt nu in welk nummer gebruikt?

Travis McLesky heeft daarvoor een handige applicatie ontwikkeld. Op zijn website www.alldaysamples.com kun je het album luisteren waarbij de gebruikte samples op de seconde nauwkeurig in beeld worden gebracht. Onder het motto “van een kale kip kun je niet plukken” wordt het album All Day gratis aangeboden, want als elke sample keurig betaald zou moeten worden zal All Day volgens mij meteen als duurste album ooit aangemerkt kunnen worden.

Girl Talk is tot en met 23 maart bijna dagelijks live op een podium aan het werk te zien. Helaas voor de Nederlandse schatkist betreffen het optredens in de Verenigde staten en 19% van nul euro blijft… nul euro.

O, All day van Girl Talk kun je hier downloaden.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.