Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Win het album van Plan B met daarop She Said (Zomerhit 2010?!)

Scoort Plan B met She Said de zomerhit van 2010?Het nummer Stay too long was mijn eerste kennismaking met Plan B. Een bijzondere en tegelijkertijd heerlijke plaat. Ik heb hem dan ook grijs gedraaid op Radio 501. In Groot Brittannië hoorden ze er blijkbaar ook wat in, want daar werd het een grote hit. In Nederland is het niet op single uitgebracht. Misschien werd gedacht dat het te lastig te marketen was. Rock, Soul, dance en een beetje hiphop. Het zat er allemaal in waardoor Plan B niet echt in een hokje te plaatsen viel. Dat lukt met single She Said al een stuk beter. Hoewel, TMF schaart het nummer onder Rock terwijl het hier op en top blue eyed soul betreft, een genre dat na het laatste hitsucces van Hall & Oates (1985) wat uit zwang is geraakt.

Win het album van Plan B

Waar bij de eerste (Britse) single Plan B wat lastig te omkaderen was, geldt dit nu voor de videoclip. Deze is namelijk op meerdere manieren uit te leggen. Dit lijkt vooropgezet. Er is namelijk een wedstrijd aan verbonden. Op www.ithinkshesaid.com kun je eigen ondertitels toevoegen aan de videoclip She Said van Plan B. Het is de bedoeling het eindresultaat te delen via Facebook of Twitter. De vijf leukste inzendingen winnen een gesigneerde deluxe edition van het album The Defamation of Strickland Banks. Vooruitgesnelde berichten hebben het over een bijzonder sterk soulalbum!

Alle blue eyed soulboys (en girls) raad ik dan ook zeker aan om aan de slag te gaan met een creatieve montage van de videoclip She Said. En voor mij persoonlijk is er nog een dringende reden. Ik heb namelijk voor een niet misselijk bedrag gewed dat She Said van Plan B de zomerhit van 2010 gaat worden en daar kan jouw inzending een belangrijke bijdrage aan leveren. :)

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.