Xite Awards: de winnaars

Alsof Xite al haar kijkers had uitgenodigd, zo druk was het tijdens de Award Show van de Nederlandse muziekzender. Een enorme lange rij fraai geklede mensen zag de genomineerden voor een Xite Award arriveren in een grote, Amerikaanse truck. Enorme vlammen stegen op. Het feest kon beginnen!

De meest luidruchtige fans

B-Brave had de meest luidruchtige fans mee genomen, zo was te merken toen de Xite Kickstart Award aan B-Brave werd uitgereikt. Ook het optreden van B-Brave werd enthousiast ontvangen. En het moet gezegd, de liedjes en performance van B-Brave zaten erg goed in elkaar. Het optreden van Mr. Polska en Ronnie Flex werd mede door enige technische mankementen om zeep geholpen. Ook liet Ronny Flex zien nog een lange weg te hebben gaan om op het niveau van Mr. Polska te geraken.

Fantastische avond voor Yellow Claw

Best Female Eva Simons toonde op het podium waarom ze het volste recht had om deze Award te winnen.Voor Yellow Claw en Rochelle was het een fantastische avond waarop ze de Xite Best Collab en Xite Best Music Video in de wacht sleepten. Mr. Polska, de artiest die het hardst gewerkt had om stemmen te werven zag zijn inzet bekroond met de Xite Best Male Award.

Mr. Probz zag zijn superjaar 2013 bekroond worden met de Xit e Best Pop Award. The Opposites kwamen, zagen en overwonnen net als op Noorderslag en gingen er vandoor met de Xite Best Hiphop Award. Best Dance act volgens de Xite kijkers was Dvbbs en de weinig feministische Best Dressed female Award ging naar Krystl. Mijn persoonlijke hoogtepunt van de avond was het optreden van JeBroer. Hoewel geen winnaar, maakte hij het als enige waar op het podium.

P.S. De foto’s volgen snel!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.