Begin 2019 goed met deze vier liedjes varierend van pop tot rock ’n roll

We hebben vier fijne liedjes die deze maand uit zijn gekomen voor je bij elkaar gezet. Veel luisterplezier!

Prima popliedje van Jessica Gerhardt

Jessica Gerhardt bracht eerder een EP uit onder de artiestennaam Feronia. Ook maakte ze met dit pseudoniem naam met een Emmylou Harris cover. (‘Little Bird’)

Nu keert ze terug onder eigen naam met een prima indiepopliedje ‘Be My Hands’. Over de spannende eerste dagen van een relatie. Tekstueel betreedt Jessica Gerhardt reeds begaande paden. Muzikaal is er echter wel degelijk sprake van een interessant geluid.

Susanna jaagt je de stuipen op het lijf

Ik schreef al eerder over het nieuwe album van Susanna over Jeroen Bosch. Er is nu een tweede nummer: ‘Ecstasy X’. Een ongemakkelijk nummer waarmee ze je de stuipen op het lijf jaagt. Maar dat daardoor ook blijft trekken. Beluister ‘Ecstasy X‘ via Spotify.

De levenslust van Sun K

Rock ’n roll vol levenslust, dat is wat de Canadese band Sun K belooft. En op single ‘High in the City’ doet Sun K inderdaad wat ze belooft. Een niets aan de hand tekst en overtuigende gitaren.

Natuurlijk heeft iedereen door dat dit nummer over drugs gaat. Volgens het begeleidend schrijven gaat het echter over genieten van de zon, samen met je vrienden en verliefd worden op de stad waar je woont.

Ryan Gibeau overtuigt

Ryan Gibeau zijn debuutalbum kwam een maand geleden uit. Single ‘Flying Away’ nodigt zeker uit om het te gaan luisteren. Het is de sterke melodie die overtuigt.

Gibeau schreef het nummer in het vliegtuig op weg naar Los Angeles. Weg van een knipperlicht relatie die hem weinig goeds bracht. Iets dat door hem op zijn debuutalbum volledig wordt uitgediept.

Beluister ‘Flying Away‘ op Spotify.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.