Download gratis de nieuwe mixtape #Brakelights van The Game

Download gratis legaal de nieuwe mixtape #Brakelights van The Game2010 wordt niet alleen het jaar waarin Eminem de wereld deed schudden, het wordt ook het jaar waarin The Game de weg naar de mainstream zal terugvinden. In 2004 maakte de wereld kennis met The Game via het debuut The Documentary. Tijdens een mislukte drugsdeal werd hij neergeschoten waardoor hij in een coma raakte. Tijdens zijn herstel besloot hij die weg niet meer te bewandelen. Hij bleek meer talent voor hiphop te hebben. Hij rapte alsof zijn leven ervan hing en in zekere zin was dat ook zo.

Op #Brakelights is het vuur weer terug. The Game is nog druk bezig met zijn vierde album R.E.D. maar besloot de muziek al te lekken. Zelf noemt hij de mixtape #Brakelights een appetizer maar de nummers die erop staan zijn zo goed dat als dit het geval is, R.E.D. de hiphopwereld op zijn kop zal zetten. Waarschijnlijk zal het gewoon een deluxe versie van #Brakelights zijn.

Samenwerkingen met Snoop Dogg en Dr. Dre

Op #Brakelights staan samenwerkingen met Snoop Dogg, Dr. Dre, Busta Rhymes, Akon, Nas en Robin Thicke. Het maakt duidelijk dat het The Game menens is. Op opener Brake Lights (met Busta Rhymes) is het weer even wennen aan zijn hese stem maar de passie zorgt voor kippenvel en grijpt je bij de keel. Trading Places met Snoop Dogg is zeer geschikt om op de mainstream radiostations te draaien. Be careful what you wish for waarschuwt The Game nog. Cold Blood is een eerbetoon aan o.a. John F. Kennedy, Martin Luther King en 2Pac. Hij maakt in het nummer zelfs een einde aan de beef die tussen hem en 50 Cent zou bestaan. In MIA reageert The Game op de controverse rond Lebron James, Chris Bosh en Dwayne Wade in het NBA Basketbal.

Hiphoptrack door Radiohead?

Deceased, deceased klinkt het in Stop. The Game belooft in het nummer aan zijn fans om nooit met pensioen te gaan. In Street Riders waart de geest van Tupac Shakur rond. Een maatschappijkritisch nummer waarin opeens de gelijkenis tussen de stemmen van beide rappers hoorbaar wordt. In Pushin’ it wordt goed duidelijk wat The Game zo anders maakt dan andere rappers: respect voor vrouwen. Daar zouden veel van zijn vakbroeders een voorbeeld aan kunnen nemen. In Ecstasy parodieert The Game het gebruik van de autotune dat tegenwoordig een  behoorlijke vlucht heeft genomen. Do it is een partytrack die zijn weerga niet kent en als Radiohead een hiphop track zou maken zou deze als You are the blood klinken. Het is het meest emotioneel geladen nummer van deze weergaloze mixtape. Wat wil je, een kleine Game die zijn vader als kerstman ontmaskert…

Download mixtape #Brakelights

Met de mixtape #Brakelights geeft The Game je 19 fantastische tracks om heel lang van te genieten. Zijn album R.E.D. kopen zodra het uitkomt is het minste dat je kunt doen.

Mixtape #Brakelights van The Game is te downloaden op http://bit.ly/skeegame (zolang de voorraad strekt)

2 gedachten over “Download gratis de nieuwe mixtape #Brakelights van The Game”

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.