Fabuleus debuut The Hillsinger EP van Kashmere Hakim

Fabuleus debuut The Hillsinger EP van Kashmere HakimZelden was ik zo onder de indruk dan van The Hillsinger, de debuut EP van Kashmere Hakim. Fabuleus gitaarspel, een fluwelen stem en gouden melodieën. Let wel, Kashmere maakt muziek voor fijnproevers. Heb je het album van Tim Knol in huis en ben je niet bang voor een brok in je keel dan raad ik je deze EP zeker aan.

The Hillsinger is een stuk minder luchtiger en juist daarom misschien in alles wel de overtreffende trap. Bij mij brengt het goede herinneringen naar boven. Aan Josh Ritter bijvoorbeeld ten tijde van Hello Starling toen hij nog liedjes maakte in plaats van composities, Tom McRae op zijn zachtst of de onsterfelijke Nick Drake. Folkmuziek (sommige mensen noemen het americana) werd toen nog volop gedraaid op de landelijke radio. Misschien dat die tijd weer terugkeert met Kashmere Hakim. Hij heeft een Book of Songs zingt hij op The Hillsinger EP. Dus we kunnen nog even voort.

Ik schrik op. De afgelopen uren heb ik onafgebroken geluisterd naar de zes liedjes op The Hillsinger. Met goede muziek kan dat.

Kopen? www.cdbaby.com/kashmerehakim1 (geloof me, dat wil je)

Luisteren? www.myspace.com/kashmerehakim (geloof me, dan ben je verkocht)

Lezen? www.kashmere.nl (geloof me, er gaat niets boven zijn muziek)

1 gedachte over “Fabuleus debuut The Hillsinger EP van Kashmere Hakim”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.