Snowstar viert 10-jarig bestaan met festival in Tivoli

10 jaar Snowstar Records: festival in Tivoli, Utrecht

Het Utrechtse Snowstar Records werd in 2003 opgericht door Cedric Muyres en groeide inmiddels uit tot een van de bekendste landelijke indie/folk-labels. Snowstar Records won bekendheid met acts als I am Oak, Kim Janssen en, meest recent, Town of Saints dat onlangs werd uitgeroepen tot 3FM Serious Talent en kan bogen op hun minuut in DWDD. In het verleden bracht Snowstar Records ook de eerste muziek uit van de inmiddels bekende band Kensington.

Snowstar Records zet vrijdag 13 december haar 10e verjaardag luister bij met een festival in Tivoli, Utrecht. In de zaal zullen optredens plaatsvinden van de Snowstar Records artiesten I am Oak, Town of Saints en Herrek. In een tweede ruimte die normaal als rookruimte dient spelen Kim Janssen, Bart van der Lee en Lost Bear intieme sessies. In een verborgen ruimte in Tivoli kun je je inschrijven voor exclusieve luistersessies van een nieuwe release die nog uit moet komen op Snowstar Records: The World of Dust – Bhava.

In de Spiegelbar zal voor het eerst in Utrecht en in samenwerking met initiatiefnemer Excelsior Recordings de vierde Onafhankelijke Labelmarkt plaatsvinden. Tevens zal in de Spiegelbar tot 04.00 uur een afterparty plaatsvinden met dj-sets van o.a. de Snowstar artiesten.

Kaarten voor het jubileumfeest kosten 9 euro en kunnen worden gekocht op de website van Tivoli.

17.00 – 20.30 Labelmarkt
20.00 – 23.00 festival met:
– I am Oak
– Town of Saints
– Herrek
– Kim Janssen
– Bart van der Lee
– Lost Bear
– The World Of Dust
– De Onafhankelijke Labelmarkt

23.00 – 04.00 afterparty

Via onderstaande Spotify playlist kun je de optredende artiesten alvast beluisteren.