Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Kubilay Kaya-Wanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi Kubilay KayaWanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi

Tracklist:
  1. Volgens Mij Wordt Het Mooier
  2. Azuurblauw
  3. En De Ster
  4. Cheesy, Maar De Waarheid
  5. Best Wel Moeilijk, Toch?
  6. Funda
  7. De Klap Komt Later

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 14 september 2018, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

“Wanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi” luidt de titel van Kubilay Kaya zijn album. Een weerspiegeling van zijn innerlijk. De beatmaker van o.a. ‘Leipe Mocro Flavour’ vond een rol achter de schermen lange tijd prima. Maar waarschijnlijk realiseerde hij zich ook dat ware kunst pas ontstaat als je jezelf uitdaagt.

Dat is zeker het geval op “Wanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi”. De zeven nummers over zeven vrouwen laat horen dat liefde vele gezichten kent. Net zoals dat voor Kubilay Kaya geldt.

De vele gezichten van Kubilay Kaya

De titel van openingstrack ‘Volgens Mij Wordt Het Mooier’ kan op Kaya’s muziek slaan of een opbloeiende relatie. Waar ‘Volgens Mij Wordt Het Mooier’ een warm geluid laat horen, is het geluid van ‘Azuurblauw’ een stuk killer. Passend bij de titel. Afstandelijkheid dat op ‘En De Ster’ via de tekst tot de luisteraar komt.

Je bent best wel ver.
Net als die ene ster.

Kubilay Kaya geeft kleur aan de kleine dingen in het leven

Bijna vanzelfsprekend roept het album generatiegenoten van Kubilay Kaya in herinnering. Van The Opposites tot Raymtzer. Maar dan zonder het partygehalte of de behoefte de boel op te willen schudden. Kaya geeft kleur aan de kleine dingen in het leven waar tegenwoordig nog maar weinig artiesten oog voor hebben. Zeker binnen de rapscene.

Voor wie alleen oog heeft voor het grote gebaar weet Kubilay echter:”De klap komt later.”

Beluister het album “Wanneer je er langer naar luistert, wordt het best mooi” op Spotify.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.