Lisa Stansfield-Deeper

Lisa Stansfield-Deeper

Net als ik zul je Lisa Stansfield waarschijnlijk wat uit het oog verloren zijn na haar rits aan hits in de 90s. Sinds de komst van Spotify is er echter maar weinig dat aan de aandacht kan ontglippen. Zo ook het achtste studioalbum “Deeper” van de diva.

Lisa Stansfield zoals ze altijd al klonk

“Deeper” is de opvolger van “Seven” dat in 2014 haar terugkeer inluidde na de afwezigheid van tien jaar. En “Deeper” moedigt het alleszins aan om ook dat album eens te beluisteren. Lisa Stansfield klinkt zoals ze altijd al klonk. En dat is in dit geval een sterke aanbeveling.

Verlangen naar de 90s

Ondersteund door een Italo productie schittert in openingstrack ‘Everything’ haar prachtige stem weer door de speakers. ‘Twisted’ staat bol van de strijkers en blazers een heeft iets van de klassieke Motown sound in zich. En ‘Desire’ doet door het ritme sterk terugverlangen naar de ’90s. Net zoals ‘Never Ever’ dat doet.

Zomerhit

Met ‘Billionaire’ heeft Lisa Stansfield een track in handen om aan jouw zomerplaylist toe te voegen. ‘Love of My Life’ is een meer funky track waar je elk moment de stem van Grace Jones verwacht binnen te vallen.

Must listen

“Deeper” is zo een must listen voor iedereen die de glorietijd van Lisa Stansfield heeft meegemaakt. Trouw gebleven aan haar eigen stijl weet Lisa Stansfield het beste uit zichzelf te halen. Met een album dat de gevoelens van jeugdsentiment ruim weet te overstijgen.

Beluister het album “Deeper” via Spotify.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.