Luke Sital-Singh-A Golden State

Luke Sital-Singh-A Golden State

“A Golden State” is het derde album van Luke Sital-Singh. Een album waarop eindelijk zijn talent tot volledige wasdom komt. Elk liedje heeft maar 1 doel: in je hart terecht te komen.

Ouderwetse romanticus

Luke Sital-Singh is een ouderwetse romanticus. Iets wat hij met zijn oudere werk nog wel eens wilde verhullen. Op “A Golden State” worden echter alle maskers afgedaan.

De briljante melodieën van Luke Sital-Singh

Aan de hand van briljante melodieën voert zijn breekbare stem je langs hartstocht en verlangen. En altijd ligt er een traantje op de loer.

Op ‘Raise Well’ komen de wensen van ieder mens voorbij. In de harde maatschappij is het echter niet zo makkelijk daarvoor uit te komen. Gelukkig is er Luke Sital-Singh om je een stap in de goede richting te laten zetten.

Tegenslagen horen erbij

Tegenslagen horen daarbij. Zoals hij op ‘Los Angeles’ laat horen. De mooiste dag uit zijn leven komt voorbij op ‘I Do’. Terwijl hij op ‘The Last Day’ fantaseert hoe zijn laatste dag zou zijn en wat hij op zo’n dag nog zou willen.

De eigen stem van Luke Sital-Singh

Op ‘Silhouette’ is er weer die Ryan Adams aanpak waardoor ik in eerste instantie verliefd werd op de muziek van Luke. Mooi om te horen hoe hij zich daar steeds meer van los maakt.

Met als absolute hoogtepunt één van de afsluitende tracks:’Love Is Hard Enough Without The Winter’.

Beluister het album “A Golden State” op Spotify

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.