Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Beck-Morning Phase BeckMorning Phase

Tracklist:
 1. Cycle
 2. Morning
 3. Heart Is A Drum
 4. Say Goodbye
 5. Blue Moon
 6. Unforgiven
 7. Wave
 8. Don't Let It Go
 9. Blackbird Chain
 10. Phase
 11. Turn Away
 12. Country Down

Release Details


Genre : ,
Label :
Country :
Format :
Date : 21 februari 2014, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Op het nieuwe album “Morning Phase” van Beck wordt duidelijk dat de experimenten in 2013 met orchestrale werken maar één doel hadden: zich voorbereiden op het beste album dat hij nog in zich had. ‘Cycle’, de prachtige opening van het album “Morning Phase” van Beck, vormt de ouverture van een muzikale reis. In ‘Morning’ ontwaakt onze held temidden van een akoestische setting. Engelen lijken ons toe te zingen. Zo moet het ochtendgloren dus klinken.

Op het volgende nummer legt Beck uit dat eigenlijk ieder mens een muzikant is, want “Your heart is a drum.” In ‘Say Goodbye’ geeft Beck ons de woorden om vaarwel te zeggen. Perfect gezongen raakt Beck hier de gevoelige snaar. Ook op het prachtig geproduceerde ‘Blue Moon’ komt alles weer tesamen. Het treurige ‘Wave’, alleen door strijkers uitgevoerd, zorgt voor het eerste kippenvel, dat even later versterkt wordt via het korte intermezzo ‘Phase’.

Op ‘Turn Away’ laat Beck voor het eerst de invloeden van andere artiesten (Simon & Garfunkel, Nick Drake!) doorklinken. Op het afsluitende ‘Waking Light’ schemert de lichtheid van ons bestaan door als er weer een nieuwe dag aanbreekt. In slechts 13 liedjes ontrafelt Beck op het album “Morning Phase” het complete mysterie van het leven.
No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.