Postcards From Mars-Growth

Postcards From Mars is een Nederlandse indie folk band rondom Bart van Dalen. Onlangs verscheen debuutalbum “Growth” digitaal én op vinyl. Postcards From Mars bevat dezelfde kwaliteiten als genregenoten als I Am Oak en Black Atlantic.

Postcards From Mars voegt hier de nodige energieke gitaarsolo’s aan toe waarin we de invloeden van de band Johan menen te herkennen.

Een leven lang

In ‘The East’ komt dit alles tezamen. Zozeer zelfs dat een radiohit op de loer ligt. Maar of Postcards From Mars daarnaar op zoek is, is de vraag. Thema’s die worden aangesneden zijn ouder worden, verlangen naar reizen, liefde en je plek vinden in het leven. Liedjes dus die langer houdbaar zijn dan een week, sterker nog om een leven lang naar te luisteren.

Intieme luisterervaring

“It was the day I should have died” zingt Postcards From Mars op ‘Here’s To The Future’. Soms moet je diep gaan om verder te komen. Er is hoorbaar veel aandacht besteed aan de productie en arrangementen. Zo hebben blazers na Kyteman’s ‘Sorry’ niet meer zo gevoelig geklonken als ze op ‘Skaros Rock’ doen. En op ‘In Control’ is zelfs hoorbaar hoe de vingers over de fretten van de gitaar glijden.

Alsof Postcards From Mars live in je huiskamer staat te spelen. Kortom een intieme luisterervaring.

1 gedachte over “Postcards From Mars-Growth”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.