Toni Braxton & Babyface-Love, Marriage & Divorce

De mensen met een gebroken hart kunnen gerust zijn. Toni Braxton en Babyface zijn terug met het duettenalbum “Love, Marriage & Divorce” om het te lijmen. De relatie die op het album “Love, Marriage & Divorce” wordt besproken kent in openingsnummer ‘Rollercoaster’ al een moeilijke start. Een liefde die ups en downs kent zoals Toni Braxton en Babyface zingen.

In ‘Sweat’ is het tijd om het goed te maken in de slaapkamer op een track die het meest sensuele werk van grootheden als Barry White en Marvin Gaye combineert met de hemelse stemmen van Toni Braxton en Babyface. Op ‘Hurt You’ maken Toni Braxton en Babyface de pijn voelbaar in elke gezongen noot.

‘Where Did We Go Wrong’ is een prachtige akoestische ballad waarvan de zin “You drew first blood” blijft rondzingen. Op ‘I Hope That You’re Okay’ en ‘I Wish’ doen verwoede Babyface en Toni Braxton verwoede pogingen de geliefden bij elkaar terug te laten komen. Met name het nummer ‘I Wish’ is van een ongekende schoonheid.

Op ‘Take It Back’ lijkt ook R. Kelly zijn bijdrage te doen en op ‘Reunited’ klinken Toni Braxton en Babyface als Ashford & Simpson. Het mag allemaal niet baten, het emotionele “D Word” wordt uitgesproken op het album “Love, Marriage & Divorce”, van begin tot eind een fantastische collectie liedjes waarop Toni Braxton en Babyface het beste van zichzelf laten zien.


Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.