Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
SFB-Reset The Levels 3 SFBReset The Levels 3

Tracklist:
 1. Appel
 2. Geen Seconde Rust
 3. Shutdown feat. Murda
 4. Niet Normaal feat. Zefanio
 5. Drip feat. Dopebwoy en Leafs
 6. Mandingo
 7. Sirene feat. Jonna Fraser
 8. Veel Toneel feat. Rabby Racks
 9. Cash feat. Josylvio
 10. Machine feat. Philly Moré en F1rstman
 11. Murderer
 12. One Time feat. Ronnie Flex

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 4 mei 2018, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Het beoordelen van artiesten op basis van hun gedrag heeft in 2018 een enorme vlucht genomen. Wat dat betreft scoort SFB de laatste maanden een tien. Met “Reset The Levels 3” lijken ze ook van deze focus te profiteren.

Tekstueel staat de liefde centraal en het najagen van zakelijke mijlpalen. (‘Geen Seconde Rust’) Wat die dan ook mogen zijn.

SFB Muzikaal gevarieerd op Reset The Levels 3

Wat gebleven is, is de muzikale variatie. Natuurlijk wordt er gezocht naar een tweede ‘Way It Goes’. Met veel melodie zoals bijvoorbeeld op ‘Niet Normaal’. Maar ook daarop laat SFB horen te willen blijven experimenteren met hun beats.

Het meest geslaagd in dat opzicht is ‘Shutdown’. Beide tracks lijken echter slechts vingeroefeningen te zijn voor het aanstekelijke ‘Drip’.

Josylvio ingehuurd als Trap rapper

‘Machine’ is de tweede Spanker productie op het album waarmee de producer zelfs zichzelf lijkt te verrassen. Op ‘Cash’ druppelt Trap de muziek van SFB binnen. Niet bepaald het handelsmerk van Josylvio die een feature op de track doet. Maar hij lijkt zich als een vis in het water te voelen.

Een overwegend braaf album

Op ‘Mandingo’ presenteert SFB zich als de Nederlandse 2 Live Crew. Het is de enige uitspatting op een tekstueel best wel braaf album.

Veel Toneel

Met ‘Veel Toneel’ blijkt SFB toch nog wat van het hart te moeten. Het voelt echter een beetje aan alsof gemaakte fouten worden afgeschoven op een ander.

Het is het enige nummer dat niet echt lijkt te passen. Zonder dat het de feestvreugde overigens weet te drukken. Daarvoor is “Reset The Levels 3” gewoonweg te sterk.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.