Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Superorganism debuut album SuperorganismSuperorganism

Tracklist:
  1. It's All Good
  2. Everybody Wants To Be Famous
  3. Nobody Cares
  4. Reflections On The Screen
  5. SPRORGNSM
  6. Something For Your M.I.N.D.
  7. Nai's March
  8. The Prawn Song
  9. Relax
  10. Night Time

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 2 maart 2018, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Heel leuk om getuige te zijn van weer een intrigerend bandje dat de wereld gaat veroveren. Voor de duur van één album. Superorganism is nu nog net zo leuk en toegankelijk als MGMT was en weer is. Maar eerlijk gezegd hoop ik dat ze dezelfde ommezwaai zullen maken om interessant te blijven. Nu gebeurt dat zolang de invloed van The Flaming Lips de bovenhand heeft.

De bezetting van de band is ronduit fascinerend met 8 muzikanten tussen de 17 en 32 jaar en afkomstig uit de UK, Japan, Zuid-Korea, Australie en Nieuw-Zeeland

Spanningsboog

Op ‘Everybody Wants To Be Famous’ komt The Go! Team om de hook kijken. In ‘Nobody Cares’ zorgt de psychedelische productie voor de spanningsboog.

‘Reflections On The Screen’ bevindt zich aan de andere kant van het spectrum. Een nummer dat het in zich heeft om uit te groeien tot het meest geskipte nummer. ‘SPRORGNSM’ wordt ook geprobeerd interessant te houden met een psychedelisch sausje maar dit mislukt jammerlijk.

De houdbaarheidsdatum van Superorganism

Eerste single ‘Something For Your M.I.N.D.’ is na vijf maanden ook al enige tijd voorbij de uiterste houdbaarheidsdatum.

Op het daaropvolgende nummer ‘Nai’s March’ komt hetzelfde gitaarmotief terug en weet Superorganism er een veel interessanter nummer van te maken. Ook ‘The Prawn Song’ is een track waar ik eindeloos naar kan luisteren.

Sterke eindsprint

Met een sterke eindsprint weet Superorganism hun debuutalbum alsnog tot een goed einde te brengen. Niet perfect maar met voldoende aanknopingspunten voor een carrière die hopelijk langer dan één album duurt.

Beluister het debuutalbum van Superorganism op Spotify.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.