Tinashe-Joyride

Tinashe-Joyride

Tinashe heeft inmiddels de status verworven dat er hartstochtelijk wordt uitgekeken naar ieder nieuw album. “Joyride” verschijnt anderhalf jaar na “Nightride” en voelt in alles meer als de echte opvolger van haar debuut. Stijlvaster en wat meer weg van de hitlijsten waarheen haar singles toch wel hun weg vinden.

Tinashe in een relaxte vibe

‘No Drama’ is zo’n track. Offset, een derde van Migos, heeft er behoorlijk zijn stempel op gedrukt. Maar toch valt het nummer niet uit de toon. Tinashe geeft het zelf een soort reggae feel mee. Goed passend binnen de relaxte vibe van “Joyride”. Zo lijkt ‘He Don’t Want It’ een poging om Mariah Carey naar de kroon te steken.

Rechtstreeks naar de slaapkamer

Het ritme van ‘Ooh La La’ is vindingrijk gevonden en leidt rechtstreeks naar de slaapkamer. ‘Me So Bad’ is de zomerhit op het album en één van de beste features van Ty Dolla Sign in jaren. Op ‘Salt’ oogt Tinashe wanhopig. Niet eerder klonk een breakup song zo kil.

Eén echt minpuntje

Op ‘Faded Love’ wordt misschien iets te vaak op de samplerknop gedrukt. Het enige echte minpuntje zijn echter de te snel achter elkaar geplaatste interludes die niet heel erg veel toevoegen. Verder een uitstekend album om deze zomer lekker vaak te draaien.

Beluister het album “Joyride” op Spotify.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.