Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Toby Goodshank-Untitled Toby GoodshankUntitled

Tracklist:
  1. TraqWon
  2. Trak Too
  3. T-Rack Tree
  4. Traque Fore
  5. Twack Fyve
  6. Track Sicks
  7. Traq Sevin
  8. Trak Ate
  9. T-Rack Nein
  10. Traque Tennnnnnnn

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 21 mei 2019, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Tien jaar geleden bracht Toby Goodshank zijn ‘untitled’ album uit. Dat is genoeg reden voor een feestje. Alle tien al even titelloze tracks werden geremasterd. Via Tiny Room Records is er nu in beperkte oplage een LP (yellow vinyl) beschikbaar.

Artwork dat niemand onberoerd laat

Goodshank presenteert zich ook als visual artist. In ieder geval zal iedereen een mening hebben over het artwork. Het zal niemand onberoerd laten. Dat heeft hij dus goed gedaan.

Voor iedereen die de plaat kent is het genieten in de nieuwe weergave. En anders is het een verrijking van je leven. En baal je dat je er niet eerder kennis van hebt genomen.

Toby Goodshank (voorheen van Moldy Peaches)

Uiteraard opent de voormalige gitarist van Moldy Peaches het album met een geweldige riff. En als hij er een solo uitgooit is het helemaal genieten.

‘Trak Too’ vertoont door de gitaarloopjes raakvlakken met alt. country. Terwijl op ‘T-rack Three’ de bluesy rap van de Fun Lovin’ Criminals voorbij komt.

Disco

Op ‘Traque Fore’ waagt Toby Goodshank zich aan een disco uitstapje. ‘Twack Five’ voelt als een ’80s rock parodie aan. En over de tekst zullen we het maar niet hebben aangezien er ook kinderen mee kunnen lezen.

Op ‘Track Sicks’ gaat Toby Goodshank op de Alice In Chains tour. Het zijn de hoogtepunten op een album waar Toby Goodshank vooral zijn invloeden naar voren brengt. En dat klinkt nu gelikter dan ooit.

Beluister het album op Spotify.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.