Best Country Songs 2017

Best Country Songs of 2017

Spotify Playlist met de beste Country liedjes van 2017 inclusief alle substromingen zoals alternative country (alt country), Americana, Roots en Folk.

View detailsIn de ban van Eurosonic Noorderslag

In de ban van Eurosonic Noorderslag

17 tot en met 20 januari barst Eurosonic Noorderslag 2018 los in Groningen. Deze Eurosonic Noorderslag Spotify Playlist bevat de bands die je moet zien op Eurosonic Noorderslag.

View details

In de ban van George Michael

In de ban van George Michael

Beluister de mooiste liedjes van George Michael. Solo, met Wham! en met Queen waarvoor hij volgens velen de gedroomde opvolger van Freddy Mercury was.

View details

In de ban van de herfst

In de ban van de herfst

De laatste jaren is het meer regel dan uitzondering dat we tot ver in oktober nog van een heerlijke nazomer kunnen genieten. Onze In de ban van de herfst playlist is dan ook een warmbloedige geworden. Veel luisterplezier!

View details

Country 2016 spotify playlist

Years & Decades — Country 2016

Spotify Playlist met de beste Country liedjes van 2016 inclusief alle substromingen zoals alternative country (alt country), Americana, Roots en Folk.

View details
In de ban van Deep House, Future House en Garage

In de ban van Deep House, Future House en Garage

Funk & Soul voeren de boventoon op deze playlist. Eigenlijk zijn het gewoon de houseplaten waar we zelf het liefst naar luisteren. En of het nu Deep House, Future House of Garage wordt genoemd, daar heeft iedereen een andere mening over.

View details

In de ban van Brexit Spotify Playlist

In de ban van Brexit

Donderdag 23 juni 2016 gaat Engeland naar de stembus om te stemmen over het EU-lidmaatschap. Wordt het inderdaad een Brexit of blijft Engeland lid van de EU. (Bremain) Het is nog even afwachten wat de Engelse regering uiteindelijk gaat doen met de uitkomst van het referendum. Wij houden Engeland graag bij de EU. Laat de kracht van de muziek voor zich spreken met deze In de ban van Brexit Spotify Playlist.

View details
In de ban van Lenteliedjes (Spotify Playlist)

In de ban van Lenteliedjes

De lente gevangen in een Spotify Playlist. Het gevoel van verliefdheid, de lichtheid van het bestaan, de jonge lammetjes, de natuur die ontwaakt. Deze lenteliedjes hebben het in zich om een prachtige dag compleet te maken.

View details


In de ban van de Top 2000 van 2014

In de ban van de Top 2000 van 2014

De complete Top 2000 beluisteren is slechts weinigen gegeven en het lijkt alsof de mooiste liedjes altijd 's nachts worden uitgezonden. Beluister hier de Lijst der Lijsten van 2014 via Spotify.

View details

In de ban van kerst

In de ban van kerst

Met deze Kerst Spotify Playlist kom je gegarandeerd in de stemming voor de kerstdagen en heb je altijd de ultieme muzikale achtergrond voor het kerstdiner bij de hand.

View details

In de ban van Soul

In de ban van Soul

Een Spotify Playlist vol soulmuziek. Northern Soul, Southern Soul is, uptempo en slow movers, zelfs soul instrumentals staan op deze Spotify Playlist.

View detailsIn de ban van de NSS

In de ban van de NSS

Om je op de Nuclear Security Summit (NSS) voor te bereiden en het leed te verzachten kun je naar deze Spotify Playlist luisteren waarmee we in de ban van de NSS zijn.

View detailsIn de ban van de Zeroes / Zeroties (00’s)

In de ban van de Zeroes / Zeroties (00's)

Om niet te vergeten hoeveel goede muziek er in de Zeroes / Zeroties (00's) is uitgebracht hebben we besloten de fijnste tracks te verzamelen in een Zeroes / Zeroties (00's) Spotify Playlist!

View details
In de ban van de Everly Brothers

In de ban van The Everly Brothers

Met hun zangharmonieën waren The Everly Brothers een grote muzikale inspirator. Deze Spotify Playlist bevat vijftien hemelse liedjes van The Everly Brothers.

View details

In de ban van de Top 2000

In de ban van de Top 2000

De Top 2000 is al meer dan tien jaar het radio evenement van het jaar. Beluister hier de liedjes uit de Lijst der Lijsten op Spotify.

View details

In de ban van 2014

In de ban van 2014

In samenwerking met Spotify presenteert IndebanvanNL de 'heetste' artiesten voor 2014 in de 'Spotlight on 2014' playlist.

View detailsIn de ban van Sanoma

In de ban van Sanoma

Sanoma heeft bekendgemaakt dat als gevolg van de verkoop van circa 32 van haar magazines, er zo'n 500 ontslagen zullen vallen. Met deze Spotify playlist hopen we alle betrokkenen een hart onder de riem te steken.

View details

In de ban van bankfraude

In de ban van bankfraude

De integriteit van banken is al sinds het begin van de crisis in het geding. Zolang de politiek niet ingrijpt zal er niets veranderen en blijven de liedjes in onderstaande Spotify playlist van toepassing.

View details


In de ban van Lou Reed

In de ban van Lou Reed

Met zijn band The Velvet Underground schreef Lou Reed ('42) al voldoende geschiedenis om tot op de dag van vandaag herinnerd te worden. In 1972 ving de solocarrière van Lou Reed aan die van The Velvet Underground bijna een voetnoot maakte. Deze Spotify Playlist bevat 42 van de meest memorabele nummers van Lou Reed.

View details


In de ban van Russische diplomatie

In de ban van de Russische diplomatie

De laatste tijd wil het niet echt meer boteren tussen Nederland en Rusland. Onder meer door incidenten rondom diplomaten van beide landen. Met onderstaande Spotify Playlist menen we een passende soundtrack te hebben gemaakt.

View details

In de ban van Eric Clapton

In de ban van Eric Clapton

Onderstaande Spotify playlist bevat vijftig van Eric Clapton's beste nummers. Onderstaande Spotify playlist bevat vijftig van Eric Clapton's beste nummers.

View details


In de ban van de 80s

In de ban van de 80s

Op deze Spotify playlist verzamelen we de beste muziek uit de jaren '80. Als je je abonneert op de lijst, wordt je geinformeerd zodra er nieuwe jaren '80 liedjes aan worden toegevoegd.

View details

In de ban van Stevie Wonder

In de ban van Stevie Wonder

Deze Spotify Playlist bevat de veertig beste liedjes van Stevie Wonder geselecteerd van de 30 albums die Stevie Wonder inmiddels al uitbracht.

View details

In de ban van vrijdag de 13e

In de ban van vrijdag de 13e

Deze Spotify playlist bevat 13 liedjes over vrijdag de 13e. Volgens velen een ongeluksdag. De entertainmentindustrie vaart er wel bij. Onder andere met de slasherfilms Friday the 13th.

View details


In de ban van Michael Jackson

In de ban van Michael Jackson

29 augustus is de geboortedag van Michael Jackson die we ons altijd zullen herinneren als The King of Pop. Luister de Spotify Playlist vol met Michael Jackson liedjes.

View details

In de ban van New York

In de ban van New York

New York is een van de meest tot de verbeelding sprekende steden. Niet in de laatste plaats door de wijze waarop New York figureert in de vele liedjes die over deze metropool zijn geschreven. In deze Spotify Playlist zijn ruim dertig liedjes over New York verzameld. Om in de stemming te komen voor je stedentrip of korte vakantie naar New York of om je over de streep te trekken dat ticket naar New York toch te kopen. :-)

View details

In de ban van Reading & Leeds Festival 2013

In de ban van Reading & Leeds Festival 2013

Onderstaande Spotify playlist bevat de artiesten van het Reading & Leeds 2013 Festival Main Stage. Dit jaar staan daar o.a. Green Day, Eminem, System Of A Down, Nine Inch Nails en Deftones.

View details

Elvis At Stax

Elvis At Stax

Het is veertig jaar geleden dat Elvis Presley de beroemde Stax Recording Studios betrad voor de laatste grote studiosessie van zijn carriere. Het leverde maar liefst zes Top 40 hits op voor The King of Rock 'n Roll. Met de nieuwe compilatie Elvis At Stax wordt voor het eerst de complete opnamesessie uitgebracht. Naast de singles en albumtracks die we over het algemeen kennen bevat de compilatie Elvis At Stax vooral heel veel outtakes waarop we Elvis aan het werk horen in de studio. Via deze Spotify Playlist kun je Elvis At Stax beluisteren.

View details

In de ban van Woodstock

In de ban van Woodstock

15 tot en met 17 augustus 1969 vond in het Amerikaanse plaatsje Bethel, het festival der festivals Woodstock plaats. Herbeleef de 3 Days of Peace & Music opnieuw met deze Spotify Playlist.

View details

In de ban van Alfred Hitchcock

In de ban van Alfred Hitchcock

De laatste Hitchcock film mag dan uit 1976 komen, ze geven je nog altijd de kriebels. Niet in de laatste plaats door de soundtrack. In onderstaande Spotify playlist 21 bloedstollende Hitchcock liedjes.

View details

In de ban van…Gratis!

In de ban van ...Gratis!

Steeds meer Belgen rennen weg zonder voor hun drankje te betalen. Dat zit gewoon in hun cultuur verweven. In 1998 zong het Belgische bandje K's Choice immers al "Everything For Free". In deze Spotify Playlist dit en acht andere liedjes over gratis eten en drinken.

View details

In de ban van China

In de ban van China

Het heeft er alle schijn van dat de Chinese regering een einde gaat maken aan haar een-kind-beleid. Voor 222 miljoen gesteriliseerde Chinezen zal het te laat zijn. Best lullig: heb je je net laten steriliseren, komt de regering met het bericht dat je toch een tweede kind mag!

View details


In de ban van de liefde

In de ban van de liefde

Vind hem maar eens, een playlist die je met een gerust hart op kunt zetten tijdens een eerste afspraakje. Liedjes met de juiste woorden en melodie om te durven zeggen wat je hart je ingeeft. Daarom deze Spotify playlist met liedjes vol liefde.

View details

In de ban van Frankrijk

In de ban van Frankrijk

Via deze Spotify playlist houden we je op de hoogte van nieuwe Franse muziek en natuurlijk vergeten we de klassiekers ook niet!

View details

In de ban van psychedelica

In de ban van psychedelica

De psychedelische muziek kwam halverwege de jaren zestig in opgang en kent anno 2013 opnieuw een opleving dankzij artiesten als Jacco Gardner. Luister via deze Spotify playlist naar hoogtepunten uit de historie en toekomst van de psychedelische muziek.

View details

In de ban van R&B en Soul

In de ban van R&B en Soul

Een Spotify playlist voor de late uurtjes wanneer wanneer we dichter tegen elkaar aankruipen, gevuld met de beste R&B en Soul. Samengesteld door Dr. Love Brian Dors.

View detailsIn de ban van de 90s

In de ban van de 90s

Een Spotify playlist met al die liedjes uit de jaren '90 die de goede smaak toendertijd behoorlijk tartten maar de tand des tijds onverwacht goed blijken te hebben doorstaan.

View details

Great Minds-Great Minds

Great Minds — Great Minds (Sticks, Winne, Jiggy Djé en Dr. Moon)
Release date : Jun. 07, 2013
Label : Topnotch

Vrijdag 7 juni is Great Minds, een van de meest geanticipeerde Nederlandse (hiphop)albums van 2013 uitgekomen. Beluister het album hier.

View details

Zomerse Spotify Playlist

In de ban van het mooie weer!

We pretenderen niet de ultieme playlist te hebben voor een mooie zomerse dag (al denken we stiekem van wel. :-) ) maar fijn is ie zeker deze Zomerse Spotify Playlist!

View details

B.B. King Spotify Playlist

In de ban van B.B. King

B.B. King en zijn gitaar Lucille zijn al meer dan 64 jaar onafscheidelijk. B.B. King gaf naar schatting 15.000 optredens en bracht een kleine veertig albums uit. Met deze Spotify Playlist brengen we een kleine ode aan een van de grootste bluesartiesten aller tijden.

View details

In de ban van de jarige Bob Dylan

In de ban van de jarige Bob Dylan (24 mei)

Bob Dylan, een roerig leven als artiest achter de rug, tikt gewoon zijn 75e levensjaar aan. Daar kunnen we alleen maar respect voor hebben. Met een mooie playlist bijvoorbeeld!

View details

In de ban van de regen

In de ban van de regen

Ben je de regen ook zo zat? Laten we er positief naar kijken. Er zijn heel veel toffe liedjes geschreven met de regen als inspiratie. Mogelijk dat dit de zon weer zal laten schijnen. We hebben er ook al vast eentje toegevoegd over een prachtig blauwe lucht. :-)

View details


Concert At Sea Playlist

In de ban van Concert At Sea 2013

Beluister de acts die op Concert At Sea 2013 staan via deze Spotify Playlist. O.a. Blof, James Morrison, Kane, Racoon, Will and the People, Handsome Poets en Moke.

View details

Disco Party

In de ban van Disco & Dance Classics

Een feestje bouwen doe je met deze Spotify playlist vol Disco en dance classics.

View details


VrijMiBo

Spotify Playlist met liedjes voor de vrijdagmiddagborrel

Op zoek naar muziek voor tijdens de Vrijmibo? Deze Spotify Playlist bevat vooral liedjes die het goed doen tijdens de vrijdagmiddagborrel.

View details