Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

De baby-cd deel twee

Zo, sinds gisteravond zijn er flink wat liedjes bijgekomen op de “short list” voor de baby-cd. Zoals je ziet staan er van enkele artiesten meerdere liedjes op. Bij Natalie Merchant is dat vanwege het verschil jongen/meisje. Maar bij The beatles en Elvis kies ik samen met Marielle het leukste liedje uit. Want op een compilatie mag een artiest maar 1 keer voorkomen.

Share : facebooktwittergoogle plus4 Responses

Leave us a comment


 • rob on

  Precies.

  Even schaamteloos reclame maken:

  Ken je She van Gram Parsons? Ook heel mooi in de versie van The Pretenders en Emmylou Harris, op de Gram Parsons tribute-cd Return of the Grievous Angel. Dat is trouwens een plaat die jij, als Ryan Adams aanhanger, zult waarderen. Het mooiste nummer dat-ie ooit met Whiskeytown opnam staat er namelijk op: A Song for You, wat dan ook weer mooi op de cd kan (en ook heel mooi is in de originele versie van GP). In de uitverkoopbakken bij de betere platenzaak, trouwens: GP/Grievous Angel, twee elpees op één schijfje. En een aanwinst in iedere collectie.

  En er staat mij een heel mooi lied van Jacques Brel bij, over zijn dochter, maar dat kan ik hier niet vinden.


 • rob on

  GP/Grievous Angel, zag ik in groningen bij de free voor 8 euro staan en ik twijfelde. Ik heb namelijk nog nooit wat van gram parsons gehoord. Nick drake wordt b.v. ook zo opgehemeld maar is niet mijn ding. The smiths stonden er overigens ook 2x voor 8 euro. Ook daar twijfelde ik over.


 • rob on

  Elvis – The Wonder of You
  Chris Isaak – Baby did a bad, bad thing (voor tijdens het luiers verschonen).


 • rob on

  Ja, Nick Drake, daar ben ik ook ingetrapt. Wat een gezeur!


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.