Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Dertigste sterfdag Elvis Presley The King Of Rock And Roll

Elvis_presley Gelukkig hebben we Veronica nog (en in mindere mate SBS6) die met de ’68 comeback special en een one-hour-program stilstaat bij de dertigste sterfdag van de King. Waar de zender TCM vorig jaar nog een 24 uur durende Elvis marathon hield laten ze dat dit jaar achterwege. Zelfs Radio 10 Gold hield het bij een oproep bij haar luisteraars om hun mooiste Elvis song in te sturen en besloot vervolgens om Gloria Estefan voor de tigste keer in te starten. Zelfs Web-log.nl heeft besloten geen aandacht te besteden aan het woord Elvis op de blogs maar het woord vallen en plu. (???)

Vanavond in Memphis een optreden van Lisa Marie Presley, het enige kind van Elvis en Priscilla Presley. Tijdens het optreden zal ze een duet doen met haar vader. Gekozen is voor het nummer In the ghetto dat snel na het concert te zien zal zijn op Spinner.com en verkrijgbaar bij Itunes.

Tot die tijd de enige echte Elvis quiz.

Share : facebooktwittergoogle plus1 Responses

Leave us a comment


  • Chielens Heidy on

    al geruime tijd ben ik op zoek naar het duet van Lisa Marie Presley samen met haar overleden vader Elvis Presley samen brengen ze Don’t cry daddy , ooit had ik het in mijn bezit maar ben het helaas verloren. Ik kwam op deze site terecht en vond het concert maar kon het niet beluisteren. Wie kan mij verder helpen


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.