Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Dubbelconcert Ad Vanderveen en The Watchman

Vrijdag 12 januari is het tijd voor een bijzonder dubbelconcert op een al even bijzondere lokatie. Ad Vanderveen en The Watchman treden op in Huis Verloren in het pittoreske Hoorn. Er kunnen slechts zo’n 100 toeschouwers getuige zijn voor dit bijzondere concert, dus voor kaarten moet je snel zijn.

Ad Ad Vanderveen
Begonnen als Neil Young sound-a-like heeft Ad Vanderveen zich inmiddels ontpopt tot één van ’s lands belangrijkste singer-songwriters, Muziekkrant Oor plaatst hem sinds zijn album Sooner Or Later in het rijtje van gevestigde singer-songwriters als Bob Dylan, Neil Young, Jim Croce en James Taylor. Zijn laatste soloalbum “Cloud Of Unknowing” bevat de gastvocalen van Kersten de Ligny mee. Zij zal ook bij het optreden in Het Huis Verloren van de partij zijn

Watchman The Watchman

De muziek van The Watchman is een zoektocht naar originaliteit langs een weg vol met traditionele elementen, ‘roots’, improvisatie en liedjesschrijverij. Eigentijdse rhythm & folk. Muziek uit het hart, een hart dat meer twijfels dan zekerheden kent en altijd hopeloos verliefd is op het leven zelf. In Het Huis Verloren zal The Watchman (Ad van Meurs) worden bijgestaan door zijn vrouw Ankie, die ook de vocalen verzorgt op zijn dit jaar uitgekomen CD “High Acres”

Vrijdag 12 januari in Het Huis verloren. Aanvang: 20:45uur. Entree: €12,- Reserveren via: info@peticantus.nl of bel 0229-261662. Voor informatie: www.peticantus.nl.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.