Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Gelukkiger zonder kinderen

Stelletjes zonder kinderen zijn gelukkiger dan stellen met kinderen omdat ze meer geld hebben om aan zichzelf te besteden. Lekker egoïstisch dus. En wie gaat jullie uitkeringen betalen? Juist andermans kinderen. De wetenschap dat mijn kinderen zich blauw moeten betalen voor jullie oude dag, daar word ik pas ongelukkig van.

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • Sissi on

    Daar heb je goed over nagedacht en helemaal gelijk in, behalve het feit dat er ook mensen zijn, die geen kinderen kunnen krijgen of misschien wel niet genoeg geld hebben, om ee nkind alles te geven wat hij/zij nodig heeft?!!?!?


  • henk on

    als er iets egoïstisch is, is het wel het “nemen” van kinderen. Trouwens, stelletjes die bewust geen kinderen hebben, hebben tenminste nog tijd voor elkaar en voor zichzelf, want ik heb de afgelopen jaren al 3 burnouts in mijn kennissenkring meegemaakt, inderdaad: allen mensen met kinderen. Kinderen op zich vind ik erg leuk hoor, en met de meesten kan ik het erg goed vinden, maar ze 24 uur per dag om je heen te hebben…..Beste Rob, je neemt toch geen kinderen om de maatschappij een dienst te bewijzen?? nee, je doet het echt alleen voor jezelf.

    Groeten, Henk


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.