Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Sprookjes bestaan

Het was weer een fantastisch weekend. Ondanks dat het afgelopen zaterdag niet de uitzending van de eeuw werd zoals we van tevoren hadden gedacht. We hadden nogal last van rondzingende microfoons. De volgende uitzending wordt ook weer een uitdaging met live muziek. Het wordt tijd dat de lat nu eindelijk eens wat hoger wordt gelegd.

En dat gaat gepaard met vallen en opstaan. Het zij zo.
The Seatsniffers hadden overigens niets meer van zich laten horen. Daarop besloot ik ze te boycotten en niet naar het concert te gaan. Hopelijk hebben ze opgetreden voor een man en een halve paardenkop. Als een radiopresentator je promotiezendtijd aanbiedt grijp je dat toch met beide handen aan? Dan maar een keertje niet uitslapen.

Olympisch sportheld Stephan van den Berg was ook niet op komen dagen. Maar met een winkel die opgeruimd en afgesloten diende te worden om 17.00 en een windsurfcursus om 18.00 vijf kilometer verderop geef ik hem het voordeel van de twijfel. We blijven het proberen.

Gisteren was wat dit weekend zo fantastisch maakte. 10 jaar verkering met Marielle en om dat te vieren gingen we met de kinderen naar een sprookjespark. Verse croissants bij het ontbijt en lekker chinezen maakten de feestdag compleet.

Bah, het is weer maandag.

Share : facebooktwittergoogle plus



No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.