Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Aanmelden voor Drentse Popprijs kan weer

De aanmeldperiode is voor de Drentse Popprijs gestart. Drentse bands, singer-songwriters én hip hop acts kunnen zich weer aanmelden voor de Drentse Popprijs. Vorig jaar won Ricky Rehab de Drentse Popprijs. De Publieksprijs werd in de wacht gesleept door ex-Radio 501 Plaat voor je Hoofd act The Tightropes. Zouden we er dan toch een beetje verstand van hebben? ;) Zowel Ricky Rehab als The Tightropes staan aanstaande vrijdag op Eurosonic.

Andere opzet Drentse Popprijs in 2013
De opzet van de Drentse Popprijs is in 2013 anders dan voorgaande jaren. Er is minder focus op het competitie element en meer aandacht voor talentontwikkeling. In april wordt er één groot finalefestivalweekend georganiseerd met een pop/rock- en urbanfinale. Drentse hiphoppers en andere urban artiesten uit Drenthe kunnen zich nu dus ook opgeven. Voorafgaand aan de finales worden er overdag clinics en masterclasses georganiseerd voor alle belangstellenden.

Eurosonic 2014
Tijdens de finales maken de deelnemers kans op een optreden, ondermeer op Eurosonic 2014 en de SENA Performers POPnl Award 2014. Ook krijgen alle finalisten studiotijd, coaching (muzikaal en promotie) en een fotoshoot. Aanmelden geschiedt middels een mail met daarin de categorie waaraan je wilt deelnemen en een link naar je muziek, foto’s en een korte biografie. Het mailadres hiervoor is aanmelden@drentsepopprijs.nl.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.