Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Vakantie

Het waren 2,5 heerlijke weken in Frankrijk en Belgie, maar de tijd is aangebroken om het normale leven weer op te pakken. En dat betekent dus ook weer regelmatig nieuwe postings op Indebanvan.nl. Ik heb weer een aantal kandidaten voor de titel Zomerhit van 2008 meegenomen uit Frankrijk. Hier zal ik komende week over berichten. Ook komt er nog een recensie van de nieuwe cd van Mick Hucknall (hij was de zanger van Simply Red).

Radio

Mijn radio werkzaamheden worden een stuk serieuzer. Vanaf aankomende zaterdag ben ik weer wekelijks in de ether te beluisteren. Podcasts en playlists zullen hier op Indebanvan.nl verschijnen. Het is leuk te constateren dat de podcasts al aardig worden beluisterd.

Literatuur

De literaire pen zal ik ook weer stevig ter hand nemen. De afgelopen drie jaar heb ik aan een manuscript gewerkt. Het is het tweede dat echter de la in gaat. Het is niet het juiste moment om er verder mee te gaan. Ik ga met twee nieuwe ideeen aan de slag. Beide spelen zich af in Frankrijk en zullen meer een thrillervorm krijgen. Genoeg te doen dus. De vakantie was heerlijk maar het is ook lekker om weer terug te zijn.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.