Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Atsma wil dat Llink Nederlands omroepbestel verlaat

Joop Atsma wil dat Llink Nederlands omroepbestel verlaat.Volgens een recent onderzoek voegt Llink, de groenste omroep van Nederland, niets toe aan het omroepbestel. CDA’er Atsma, de man van 38 bijbanen beaamt dit. Hij wil dat Llink het Nederlands omroepbestel verlaat. Programma’s maken met tips om milieubewuster door het leven te gaan zijn inderdaad niet van deze tijd. Nederlanders kennis laten maken met andere culturen zodat we inderdaad eens echt mét elkaar gaan leven zijn meer dan overbodig. Wat we nodig hebben is een omroep die Nederland wakker schudt. Zoals de Telegraaf dat elke morgen doet.

Wakker Nederland

Is het toeval dat de Telegraaf groots uitpakt met dit nieuws? Atsma is een groot voorstander van de komst van Wakker Nederland, de omroep van de Telegraaf. Ik mag toch hopen dat niet één van de 38 bijbanen van Atsma gelieerd is aan het Telegraaf concern.

Maar hoe kan een 2e kamerlid met oogproblemen iets zeggen over televisie? Er mag dan sprake zijn van financieel wanbeleid bij Llink, maar het is toch ook belachelijk dat je 150.000 leden moet werven in een tijd dat mensen nergens meer lid van willen zijn? En daar kan de Telegraaf over mee praten.

Minister Plasterk heeft Atsma inmiddels meer dan terecht op de vingers getikt. Dat zag Atsma vast niet aankomen.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.