Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

K1 Grand Prix 2004

Ik ben geen voetbal-fan maar Ernesto Hoost-fan. Ik voel me dan ook altijd al een beetje achtergesteld. Dit weekend is dat gevoel echter wel heel erg aanwezig.

Drie Nederlanders stonden dit weekend maar liefst in de ring op het grootste en belangrijkste vechtsportevenement van het hele jaar. Ik heb het televisieboekje van voor naar achteren uitgeplozen. Van links naar rechts, van boven naar beneden en weer terug. Op geen enkel televisiestation, en dat zijn er nog al wat, zag ik de K1 geprogrammeerd staan.

Ook maandag niets, zelfs geen samenvatting. Dinsdag dan misschien? Wel aandacht voor elke lullige voetbalminuut die er in UEFA-verband gespeeld word die avond. Maar helaas geen K-1. Gelukkig is er altijd nog het internet.

Na wat zoekwerk bleek ook deze K1 GP weer oranje getint. De Nederlander Remy Bonjasky verdedigde zijn vorig jaar verkregen kam-pioenstitel met succes. Na een discutabele over-winning op de 40-jarige Hoost in de kwartfinale.

Voor Ernesto betekent het bijna zeker het einde van zijn glorieuze carriere waar-in hij vier maal de K1 Grand Prix kampioenstitel op zijn naam zette. Mr. Perfect, zoals hij in Japan wordt genoemd, had het graag anders gezien. Een vijde titel had hem een perfecte af-sluiting van zijn carriere geleken. Misschien volgend jaar?

Share : facebooktwittergoogle plus2 Responses

Leave us a comment


  • Don Leo on

    He Robbie, op Eurosport wordt er juist veel aandacht besteed aan het K-1 toernooi, ook de voorrondes zijn hierop uitgezonden


  • Rob on

    Nou, verslaggeving van deze finale stond niet vermeld in de gids.


Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.