Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Wij hebben Mad Love voor Bush

Bush

Maar liefst tien jaar van mijn leven heb ik moeten doorbrengen zonder nieuwe muziek van mijn favoriete rockband Bush. Gelukkig kwam daar in 2011 een einde aan met het album “The Sea of Memories”. In 2014 verscheen er weer een nieuw album, “Man On The Run”. En nu is er de nieuwe single ‘Mad love’ die daar naadloos op aansluit.

Het nummer is afkomstig van het derde album dat na de tienjarige break van Bush verschijnt. Inmiddels voelt het weer alsof ze nooit weg zijn geweest. “Black and White Rainbows” is geproduceerd door zanger Gavin Rossdale en verschijnt 10 maart.

Als aanloop naar de release is er op Spotify een Bush Official playlist samengesteld met veel tracks van het debuut “Sixteen Stone” uit 1994. Zelf missen we hierop de nummers van hun laatste album voor de break, “Golden State” uit 2001, en ook van “Razorblade Suitcase” zouden er wel wat meer nummers op mogen staan. We hebben dus maar even onze eigen playlist gemaakt.

Vanaf mei zal Bush op tournee gaan. Nederlandse data zijn hier nog niet van bekend, dus het zal ons niet verbazen als ze binnenkort als festivalact bekendgemaakt zullen worden.

Black and White Rainbows Tracklist

01. Mad Love
02. Peace-s
03. Water
04. Lost In You
05. Sky Turns Day Glo
06. Toma Mi Corazon
07. All The Worlds Within You
08. Nurse
09. The Beat of Your Heart
10. Dystopia
11. Ray Of Light
12. Ravens
13. Nothing But A Car Chase
14. The Edge of Love
15. People At War

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.