Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Hater: het meest opwindende dat Zweden momenteel te bieden heeft

Hater

De naam Hater staat in scherp contrast met de muziek die deze Zweedse band tot nu toe heeft uitgebracht. Maar omdat de band Love al bestaat was dit waarschijnlijk het enig overgebleven alternatief.

Na (bovenstaande) EP “Radius” kunnen we ons dit jaar opmaken voor de release van hun debuutalbum “You Tried” op 10 maart. Drie singles zijn hier inmiddels van uitgebracht waarvan we je sterk aanraden om ze te beluisteren.

Melodieus, scherp en vooral heel erg verslavend. De stem van zangeres Caroline Landahl heeft soms wel iets weg van Wayne Coyne (Flaming Lips). Met dit verschil dat de liedjes van Hater nog steeds zo to the point zijn als Flaming Lips aan het begin van hun carriere in de vroege jaren ’90.

Op het debuutalbum “You Tried” van Hater zullen overigens geen tracks van de “Radius” EP staan.

De band Hater is in de lente van 2016 opgericht en bestaat uit Caroline Landahl, Måns Leonartsson, Adam Agace en Lukas Thomasson. The Radio Dept. nam de band al vroeg mee als voorprogramma bij hun toernee door Scandinavie. Inmiddels wordt Hater gezien als de meest opwindende dat Zweden momenteel te bieden heeft en hier kunnen wij ons helemaal in vinden!

Tracklist debuutalbum “You Tried”

01 “Carpet”
02 “Mental Haven”
03 “Common Way”
04 “Had It All”
05 “Cry Later”
06 “Always To Get By”
07 “Heavy Hearts”
08 “Stay Gold”
09 “You Tried”

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.