Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Nieuwe EP The Good Stuff van Digitzz

Er zijn inmiddels een kleine twee maanden verstreken nadat Digitzz (Nigel Williams) DumbHigh uitbracht. De opvolger is er inmiddels in de vorm van The Jam. In tegenstelling tot DumbHigh kun je deze nieuwe track The Jam van Digitzz met een gerust hart opzetten als je ouders langs komen. Niet in de laatste plaats door het refrein dat geschreven is door Mr. Probz.

En er is nog meer muziek op komst. 18 oktober komt de nieuwe EP van Digitzz getiteld “The Good Stuff” uit bij Top Notch. Volgens de laatste berichten alleen via iTunes en Spotify, maar hierbij beloof ik je Top Notch te vragen om een fysieke versie zodat we de nieuwe Digitzz EP “The Good Stuff” ouderwets grijs kunnen draaien. Want als onderstaande teaser van de nieuwe Digitzz EP “The Good Stuff” iets duidelijk maakt, is het dat dit gegarandeerd zal gebeuren.

Wat een fijne tracks op deze nieuwe Digitzz EP “The Good Stuff”! Een snufje Snoop, B-Real maar vooral heel veel Digitzz. Het werd ook weer de hoogste tijd voor een portie goede Engelstalige hiphop.

Afgelopen zondag gaf Digitzz op FunX ook al een voorproefje. Titeltrack The Good Stuff en I Met A Girl werden gedraaid. Je kunt de uitzending met Venz en Jiggy via bovenstaande player terugluisteren.

Update 17-1: Digitzz goes unplugged

Verrast door alle positieve reacties op ‘The Jam’ (inmiddels al een half miljoen keer bekeken op YouTube) heeft Digitzz een verrassing opgenomen voor zijn fans: een unplugged versie van ‘The Jam’. Je kunt de track ook gratis downloaden.

Onderstaand kun je de EP “The Good Stuff” van Digitzz beluisteren.


Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.