Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Skik-Tof

Gisteren aangeschaft. Echt een groeiplaatje voor mij. Toen ik hem in de winkel luisterde, vlak nadat hij uit was gekomen, dacht ik:”Mwoa…” Vooral ook omdat voorganger Overal & Nergens uit 2000 één van mijn lievelingsalbums is. Maar toen ik hem een weekje thuis had (met dank aan de bieb), was ik verkocht. Omdat er echter zoveel moois uitkomt heeft het nog zeker een jaar geduurd eer ik hem aan m’n collectie toe kon voegen.

Ik heb Skik twee keer live zien optreden in de buurt. De laatste keer was in het buurtcentrum voor 15 mensen. Hoe kan dat nou? Ik heb het hier over de band met in de gelederen Daniel Lohues. Neerlands beste liedjesschrijver. Het album Tof laat dat weer horen. O.K., er staan 2 liedjes te veel op anders was het hun beste album geweest. Nu is Overal & Nergens dat nog steeds. Maar ga eens naar de winkel, luister naar de tracks 1 tot en met 10 en laat je overtuigen door de klasse van Skik.

Share : facebooktwittergoogle plus3 Responses

Leave us a comment


 • Darch on

  SKIK is briljant…
  En wat je nog moet bekijken: Raw is prima (bijna net zo goed als Delirious), maar American Beauty (ondanks Spacey en ondanks de Oscar) vond ik tegenvallen)…


 • Rob de Greeuw on

  American beauty heb ik gisteren gekeken en ik vond hem de moeite waard.


 • Kwebbel on

  Lohues zijn bluesalbum is ook leuk


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.