Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Diggy Dex-Mayonaise voor de ziel

Diggy Dex-Mayonaise voor de zielWeer een hiphop cd die laat horen dat deze muziekstroming makkelijk zonder geweldsverheerlijking kan en waar een vrouw een vrouw is en geen bitch. Ik zeg fuck 50, Diggy Dex rules. Geen achtergrond als drugsdealer op de straat maar een hardwerkende student. Mayonaise voor de ziel door de teksten waar net iets langer over nagedacht lijkt te zijn dan de banale rijmschema’s van zijn meeste Amerikaanse vakbroeders.

De meest exclusieve Jansen 

Hij is de meest exclusieve Jansen, de ideale schoonzoon, een kind van gescheiden ouders. Daarover gaat Gescheiden wegen, over de keuze bij zijn pa te gaan wonen. Die ook maar een mens blijkt te zijn met fouten en gebreken. De meest exclusieve Jansen is een track waarin hij zichzelf presenteert maar dan met een originele invalshoek. Het Nederlands gaat naadloos in het Engels over zoals in 1,2,3,4. Een partytrack die airplay verdient.

Smakelijk album

Bijna alle tracks lijken te zijn ontstaan uit het luisteren naar de echte R&B/Soul uit de jaren ’60 en ’70. Behalve dan de nieuwe versie van Edith Piaf’s Non, je ne regrette die er ook op staat. En laat ik nou net Mayonnaise de Dijon de lekkerste mayonaise vinden. Kortom, smakelijk album dat Mayonaise voor de ziel van Diggy Dex.

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.