Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Joia-Living It Now JoiaLiving It Now

Tracklist:
  1. Love Song
  2. Living It Now
  3. Just What I Need
  4. Wandering Heart
  5. Keeper
  6. If I Feel
  7. Friends
  8. Alone Tonight
  9. Back Home
  10. Coast

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 19 juni 2017, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

Met een negen afstuderen aan Codarts schept natuurlijk wel wat verwachtingen. Verwachtingen waar met een finaleplaats in de Grote Prijs en de Music Matters Awards ruimschoots aan werd voldaan. En nu is er het debuutalbum “Living It Now” van Joia.

Een album over de zoektocht naar liefde die, zo wil het persbericht ons duidelijk maken, anders is voor millenials in vergelijking met alle voorgaande generaties. Nou, als Generatie X afgevaardigde kan ik melden dat ook ik me volledig in kan leven in de tien prachtige liedjes.

“Falling in and out of love” is ten slotte van alle tijden en artiesten die daar over schrijven ook. Zo is Chris Isaak de Joia waar ik al mijn hele leven bij terecht kan. Qua melodie zijn er echter maar weinig artiesten die de vergelijking met Joia kunnen doorstaan.

Pure levenslust

In tegenstelling tot wat de albumtitel “Living It Now” doet vermoeden, staan er de nodige tijdloze melodieën op, geschreven om meerdere mensenlevens mee te gaan. Bij het beluisteren van het melancholische ‘Love Song’ zullen jouw gedachten ongetwijfeld ook afdalen naar de briefjes die je voor je liefje(s) hebt geschreven.

Pure levenslust straalt er vervolgens af van ‘Living It Now’. ‘If I Feel’, dat klein begint, straalt mede door het blazersarrangement hetzelfde optimisme uit.

Falling in and out of love

‘Just What I Need’ maakt duidelijk dat er echt nog wel een song nodig was naast Townes van Zandt’s ‘If I Needed You’ en Albert Hammond’s ‘When I Need You’. Ook ‘Wandering Heart’ straalt dezelfde klasse uit, alsof we het hier helemaal niet over een debuut hebben. Het maakt de pijn van “Falling in and out of love” voelbaar.

Er is geen twijfel mogelijk. Joia is een ‘Keeper’.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.