Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Prophets of Rage-Prophets of Rage Prophets of RageProphets of Rage

Tracklist:
 1. Radical Eyes
 2. Unfuck The World
 3. Legalize Me
 4. Living On the 110
 5. The Counteroffensive
 6. Hail To The Chief
 7. Take Me Higher
 8. Strength In Numbers
 9. Fired A Shot
 10. Who Owns Who
 11. Hands Up
 12. Smashit

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 15 september 2017, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

“Take The Power Back” was de slogan waarmee Prophets of Rage haar entree bekendmaakte. De macht terugpakken van Donald Trump was het doel. Dat is niet gelukt. Deze zomer zette de supergroep bestaande uit Chuck D, B-Real en Rage Against The Machine (minus zanger Zack de la Rocha) wel menig festival op de kop.

Feest!

Nu is er ook het titelloze debuutalbum met al die nummers waarmee Prophets of Rage het festivalpubliek in beweging wist te zetten. Wat een feest! Waarmee we ook gelijk de oorzaak te pakken hebben waarom Donald Trump nog altijd in het Witte Huis zit. Prophets of Rage is helemaal niet boos. In hun teksten veinzen ze dit misschien wel, alleen rappen ze vol plezier.

Niet venijnig genoeg

Op nummers als ‘Take Me Higher’ en ‘Legalize Me’ wordt het soms zelfs lachwekkend. Misschien dat de funk toch niet het juiste vehikel is voor deze boodschap. Hoewel, het enige weken eerder uitgebrachte album van Living Colour laat horen dat het wel degelijk mogelijk is funk venijnig te laten klinken.

Hoge bomen vangen veel wind

Naar mate het album vordert wordt het wel wat beter met een nummer als ‘Strength In Numbers’, maar uiteindelijk vangen de hoge bomen te veel wind. Prima voor een festivalweide maar in de studio blijft er weinig van over. Zack de la Rocha moet nog maar even een hartig woordje spreken met zijn band.No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.