Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+
Stage Republic-Firstage Stage RepublicFirstage

Tracklist:
 1. Last Side
 2. Hollywood
 3. All The Way
 4. The Way To Heaven
 5. Falling Angel
 6. Running From The Game
 7. All Out
 8. Online Outlaw
 9. Camera Girl
 10. Pokerface
 11. How The West Was Won

Release Details


Genre :
Label :
Country :
Format :
Date : 21 april 2014, 00:00

Share

facebooktwittergoogle plus

In 2005 debuterend onder zijn eigen naam heeft de carrière van Corjan de Raaf een behoorlijke vlucht genomen, met name in het buitenland waar ook zijn acteertalent werd opgemerkt. Met Stage Republic heeft Corjan de Raaf een nieuw platform gevonden om zijn muziek mee uit te brengen. Muzikaal verschilt Stage Republic wel wat van het eerdere werk. Zo horen we op de track ‘Hollywood’ van het album “Firstage” raakvlakken met een progressieve rockband als Porcupine Tree, waarbij in het refrein overigens wel een veel catchier geluid wordt nagestreefd dan voornoemde band.

Afwisseling is de grote kracht van Stage Republic. Zo presenteert Corjan de Raaf zich op het album “Firstage” in de openingstrack ‘Last Side’ als een ware discogod, terwijl op ‘All The Way’ de 80’s pop van A-ha een invloed lijkt. Op ‘How The West Was Won’ lijkt Iers bloed door Corjan’s aderen te stromen. ‘Running From The Game’ is een heerlijke uptempo popsong waarmee Stage Republic het niveau van Chris DeBurgh benadert.

Op ‘Online Outlaw’ is het de tekst die intrigeert en waarmee Stage Republic heel wat mensen een spiegel voorhoudt. Op ‘Camera Girl’ etaleert Corjan de Raaf zijn liefde. Ik vraag me alleen af of het voor het meisje voor of achter de camera is.
No Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.