Max Jury

Max Jury

Max Jury debuteert in 2014 met EP ‘Something In The Air’. Hierop laat hij zijn liefde voor country horen. In ‘Christian Eyes’ komt Gram Parsons zelfs voor in de songtekst. Om echt indruk te maken in dit genre is de zang van Max Jury echter nog niet intens genoeg.

‘All I Want: The Sonic Factory EP’ is een goede stap in de juiste richting, onder meer door een stevige bluesinjectie op titelnummer ‘All I Want’ en popinvloeden in de andere drie nummers.

Single ‘Home’ (2015) roept het fenomenale debuut van Justin Rutledge in herinnering. Ook met zijn set op SXSW laat Max Jury een goede indruk achter.

Great American Novel

Juli 2015 kwam single ‘Great American Novel’ uit, als voorbode van het debuutalbum van Max Jury. Een Europese tour werd van 15 november tot en met 10 december gepland met op 30 november 2015 Amsterdam op de agenda. Max Jury beloofde om dan alle nummers van zijn debuutalbum te spelen. Doordat de productie van zijn debuutalbum meer tijd in beslag nam is dit bezoek echter uitgesteld tot 21 mei 2016. Het ziet er dus naar uit dat Emmy, zijn hond die hij vernoemde naar Emmylou Harris, haar baasje toch nog even wat langer bij zich heeft.

Max Jury in Nederland

21 mei trad Max Jury in Nederland op. De band van Nederland is verder versterkt doordat hij de VPRO de primeur gaf om zijn debuutalbum te streamen. Inmiddels staat het titelloze debuut van Max Jury ook op Spotify.

Max Under The Covers

Tijdens zijn concerten speelt Max Jury ook de nodige covers. Hij heeft besloten om een aantal hiervan officieel uit te brengen, met als eerste ‘West Coast’ van Lana Del Rey. Via onderstaande playlist kun je ze allemaal beluisteren.

1 gedachte over “Max Jury”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.