Max Jury laat een glimp van zijn charisma zien in Paradiso

We moesten er wat geduld voor hebben om Max Jury live aan het werk te kunnen zien. Het concert dat oorspronkelijk november vorig jaar gepland stond werd uitgesteld omdat er nog hard gewerkt werd aan het debuutalbum.

In een half jaar kan er veel gebeuren. Zoals de band Radiohead die op dezelfde avond de HMH boekt of de hype Haevn die op basis van twee liedjes in vier dagen tijd de grote zaal van Paradiso uitverkoopt. Van Max Jury kennen we al wat meer liedjes maar welke er op het debuutalbum, dat 3 juni verschijnt, terecht zullen komen is nog niet bekend.

Max Jury begon zijn optreden voor een amper gevulde kleine zaal, maar deze stroomde al snel vol na enige nummers. Voor de fans bekende nummers werden afwisselden met tracks waarvan Max Jury aankondigde dat ze op zijn debuut zouden komen. Vooral “Princess” maakte hiervan indruk.

Het verhaal achter één van zijn eerste singles ‘Black Metal’ werd uit de doeken gedaan. Hij schreef het nadat hij thuis was gekomen van een date met een meisje en er via Twitter en Instagram achterkwam dat ze van Black metal hield.

Voorzichtig gedanst

Op nog twee nieuwe nummers werd voorzichtig gedanst in de zaal. Vooral door de aanstekelijk enthousiaste gitarist in de band van Max Jury. Jury zelf bracht de avond vooral achter de piano door waar hij zijn liedjes net zo zuiver zong als hoe we ze via Spotify hebben leren kennen.

Zijn gave om het publiek in te pakken is iets waar Max Jury zich nog in kan ontwikkelen. Heel af en toe schemerde namelijk al het charisma door van een jonge Ryan Adams.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.