Site pictogram IndebanvanNL

Beef vs Tiesto

‘Nee dit is gewoon Tiësto uit Breda man, zet af die shit. Hij ziet eruit als een heel aardige gast, maar deze vorm van entertainment is nog walgelijker dan dat McDonald’s voedsel mag verkopen. Het staat bij mij niet in het vakje muziek. Dit staat bij mijn Telsell-catalogus. Hoe stupid kan het gewoon? Je ziet hem toch ook staan: hahaha? Hij heeft alle reden tot lachen, maar vergelijk hem niet met mij!

Tiësto zal zeggen: het maakt me niet uit dat mijn kind later dom en inhoudsloos wordt. Ga naar Tiësto en je stompt af. onwil, onmacht en leegheid zit ‘m wel in het intellectuele erfgoed van een artiest. Denkvermogen, intelligentie, warmte, mededogen, daar draait muziek om als het goed is. Dus Tiësto: zeg gewoon heel eerlijk dat je wilt springen met een pil in je mik. Supergaaf. Maar met mate vriend, want dit is niet goed voor de mensheid.’

Koen van de kut-band Beef in Oor.

Nooit maar dan ook echt nooit meer zal ik Beef nog op de radio draaien. Nooit zal ik meer een cd van ze kopen. Ik vervloek ze. Ik walg van deze band. Als je zo over een collega durft te praten, stel je voor mij nog minder voor als een amoebe. Wie mijn Beef-cd wil hebben, mag hem gratis ophalen. In vierentwintigduizend miljoen stukjes. Eikels.

Mobiele versie afsluiten