Ryan Adams kaartjes reeds verkrijgbaar op Marktplaats

Vandaag is de kaartverkoop concert begonnen van het Ryan Adams concert 26 november in de RAI Amsterdam. Het lijkt goed te gaan met zijn carrière. De nieuwe cd Easy Tiger was niet alleen weekcd bij het Americana programma American Connection maar op heel radio 2! Het concert in de RAI lijkt ook al bijna uitverkocht te zijn. Maar dat is slechts schone schijn. De kaartjes zijn vandaag namelijk al te koop op Marktplaats.

Ik kan het me goed voorstellen. Zonder er goed over na te denken sta je vanochtend om 08:00 bij het postkantoor. Eenmaal thuis realiseer je,  ik kan helemaal niet naar het concert van Ryan Adams. Ik heb al een andere afspraak. Dus besluit je ze aan een andere fan te geven via Marktplaats. Vanzelfsprekend wel tegen 200% van de prijs die jij er voor hebt betaald. Je hebt immers onkosten gemaakt.

Ik weiger pertinent me in te laten met criminele praktijken. Ik zal braaf aansluiten op het balkon. En heb nog steeds stille hoop op dat interview…

1 gedachte over “Ryan Adams kaartjes reeds verkrijgbaar op Marktplaats”

  1. Die zwarte verkoop van kaarten zou niet moeten kunnen, fan ben je zeker niet, kostprijs, of zelfs nog met de administratiekosten die ticketservice heeft gerekend erbij is nog redelijk, zeker als je weet dat je een andere fan blij kan maken, die sjacheraars die het dubbele vragen zouden ze eigenlijk moet weren en eens flink op de vingers weten te tikken, jammer genoeg zijn er weer zat mensen die dan wel weer dat geld er voor over hebben..

    Beantwoorden

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.