Demi van Wijngaarden (13) wint The Voice of Westfriesland

Afgelopen zaterdag 30 juni vond in Manifesto, Hoorn de finale plaats van The Voice of Westfriesland. Bloednerveus stonden de tien finalisten op het podium. Geselecteerd uit dertig kandidaten was het moment aangebroken om tegenover de vakjury hun talent ten gehore te brengen.

Bovendien werd er via internetradiozender Radio 501 massaal meegeluisterd. Niet alleen door familie en vrienden, ook door een delegatie van het Britse platenlabel Rosa Records.

Lastige opgave voor de jury

Voor de vijfkoppige jury was het door het hoge niveau knap lastig een winnaar te kiezen. Het naturele talent van Demi van Wijngaarden (13) uit Hoorn gaf uiteindelijk de doorslag. Naast de titel Voice of Westfriesland 2012 wint Demi samen met haar mede finalisten een managementdeal bij Pop Hoorn inclusief professionele coaching.

Bovendien zal Demi de kans krijgen een eigen cd op te nemen. Zangschool Pop-up! zal haar in de persoon van Gabor Postma een halfjaar zangles met begeleiding geven. Tevens zal de trotse winnares 3 augustus te horen zijn in een radiospecial bij Radio 501.

Avond vol vrolijkheid

Het mag gezegd worden dat het een zeer geslaagde avond was in popcentrum Manifesto te Hoorn. Presentator Michael Nobbe wist op vrolijke wijze gezelligheid in de zaal te creëren en de kandidaten op hun gemak te stellen.

De tien finalisten die streden om de titel waren: Roxannah Westmaas, Femke Mulder, Elise Schilder, Sophia Schutte, Lianne Kenter, Amy Moolevliet, Hannah Westra, Roy Licht, Rosanne Bas en Demi van Wijngaarden.  Onderstaande video biedt een terugblik op de Voice of Westfriesland, inclusief een interview met winnares Demi.

 

Jury verrast over niveau

Blij verrast was de jury bestaande uit – Gabor Postma, Arwin Tamminga, Kelly van Hal, Jeroen Verbeek en Ron Oosterbeek –over het enorme talent dat zich had ingeschreven. Gabor.

“Als zangdocent ben ik heel erg verbaasd over het enorm hoge niveau”

Het is daarom niet onwaarschijnlijk dat we na The Voice of Westfriesland nog veel van de kandidaten zullen horen. Onderstaand kun je de prijsuitreiking terugluisteren.

1 gedachte over “Demi van Wijngaarden (13) wint The Voice of Westfriesland”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.