Voice of Westfriesland: alle info over de eerste editie

Deze zaterdagavond 30 juni is het zover. Dan vind de finale van The Voice of Westfriesland vanaf 20:00 plaats in Manifesto, Hoorn. Radio 501 zal een live uitzending van de spannende ontknoping verzorgen zodat ook de thuisblijvers niets hoeven te missen.

De finalisten

Gisteravond werden in het Radio 501 programma On The Rocks de finalisten van The Voice of Westfriesland voorgesteld. Drie van hen, Amy Moolenvliet, Femke Mulder en Roy Licht traden live op, op het eigen Vader Jacob Stage van Radio 501. Zij staan, naast Demi van Wijngaarden, Hannah Westra, Lianne Kenter, Sophia Schutte, Roxxannah Westmaas, Rossana Bas en Elise Schilder in de finale van de eerste ‘The Voice Of westfriesland’.

Wat kunnen de Voice of Westfriesland finalisten winnen?

Naast de titel The Voice of Westfriesland, een managementdeal bij Pop Hoorn met professionele coaching en de mogelijkheid tot een cd-opname strijden de finalisten van The Voice of Westfriesland ook voor een radiospecial bij Radio 501.

Uit of thuis?

Kaarten voor de finale van The Voice of Westfriesland zijn bij Manifesto in Hoorn te koop a € 10. Wil je het allemaal thuis meemaken luister dan vanavond vanaf 20:00 naar de stream van Radio 501!

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.