Finalisten Voice of Westfriesland op Radio 501

Afgelopen zaterdag was Radio 501 jock Arwin Tamminga als jurylid aanwezig bij ‘The Voice Of Westfriesland’. In het Hoornse Manifesto werd behoorlijk wat Westfries talent voorgeschoteld waaruit Arwin en de andere juryleden een keuze dienden te maken om tot 10 finalisten te komen.

Eerste editie Voice of Westfriesland

Amy Moolenvliet, Femke Mulder en Roy Licht zullen deze vrijdag hun talent laten horen op het Radio 501 Vader Jacob Stage. Zij staan, naast Demi van Wijngaarden, Hannah Westra, Lianne Kenter, Sophia Schutte, Roxxannah Westmaas, Rossana Bas en Elise Schilder, zaterdagavond 30 juni in de finale van de eerste ‘The Voice Of westfriesland’.

Jury

Jurylid en zang docent Gabor Postma zal toelichten waar de jury naar op zoek is en uitleg geven over zijn workshop voor de finalisten. Daarnaast is John Buis ook weer aanwezig in de studio om zijn licht te laten schijnen over de muziek van The Union, Siren’s song, Jonas & the Massive Attraction, Dewolff, Opeth en Trombone Shorty.

Ook komt Arjan Buur, onder begeleiding van Chris James, een prachtige vertolking van ‘Voor Marie Louise’ laten horen. Het origineel van Herman van Veen werd onlangs door hem ten gehore gebracht in het Huis Verloren in Hoorn.

Zwoele zomeravond

Om even na 21:00 uur hoor je de nieuwe Radio 501 Plaat Voor Je Hoofd zoals je dat altijd gewend bent. Een legitieme reden om op deze zwoele zomeravond lekker tegen je internet radio geplakt te zitten!

1 gedachte over “Finalisten Voice of Westfriesland op Radio 501”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.