Klik voor de meest recente berichten op de Nieuws sectie in het topmenu. close ×
+

Film over Steve Jobs in september naar Nederland

Deze zomer gaat de film over Steve Jobs er dan toch komen. Er zijn maar weinig films waar maanden voor de première al zoveel discussie over is, zelfs over de titel. Wordt het jOBS of Jobs? Waarschijnlijk valt de keuze op laatstgenoemde. En waarom een film over Steve Jobs waar het belangrijke werk van Steve Wozniak en Dennis Ritchie voor Apple minder goed naar voren komt? De reden hiervoor is dat een chronologisch verteld waargebeurd verhaal weinig interessant is. Er is voor gekozen om het grootste drama uit de geschiedenis van Apple als invalshoek te nemen. Want wie pakte de handschoen op toen Apple op sterven na dood was en blies het bedrijf nieuw leven in? De verstoten zoon Steve Jobs!

In deze trailer van de Steve Jobs film Jobs zien we de hoofdrolspelers Ashton Kutcher en Jack Black. Waar sommige critici laten weten dat de makers het beter bij de trailer hadden kunnen laten, zijn wij toch wel erg benieuwd naar de complete film. De film Jobs over Steve Jobs gaat 16 augustus in première in de VS. Nederland moet nog een paar weken extra geduld hebben.

“Here’s to the crazy ones. The misfits. The rebels. Because the people who are crazy enough who think they can change the world are the ones that do.”

Grote gelijkenis tussen hoofdrolspeler Ashton Kutcher en Steve Jobs

Grote gelijkenis tussen hoofdrolspeler Ashton Kutcher en Steve Jobs

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.