Singer/songwriter Michael Angelakos start initiatief om artiesten geestelijke ondersteuning te bieden

Singer/songwriter Michael Angelakos is een initiatief gestart om artiesten juridische, educatieve en geestelijke ondersteuning te bieden. Angelakos, ook de zanger van Passion Pit, heeft voldoende bagage om zijn medemuzikanten tot hulp te zijn. Op zijn 17e werd de diagnose gesteld dat hij een bipolaire stoornis heeft. Ook heeft hij behoorlijk geworsteld met zijn homoseksualiteit. Centraal binnen het bedrijf, dat de naam The Wishart Group krijgt, staat een programma gericht op geestelijke gezondheidszorg. Het bedrijf wordt een “Artist Research and Protection Service” genoemd.

Volgens een Brits onderzoek uit 2016 kampt 70% van de professionele muzikanten met depressieve en/of angstgevoelens. Er lijkt dus grote behoefte aan een dergelijk initiatief. Michael Angelakos heeft voor The Wishart Group dan ook 250 miljoen dollar weten op te halen. Angelakos, die nog niet gereageerd heeft op het nieuws, zal dit naar verwachting later in de week wel doen.

Het management van The Wishart Group zal naar verluidt bestaand uit mensen die hun sporen hebben verdiend in de distributie van muziek, maar ook op het gebied van kunstmatige intelligentie.

Ondertussen blijft Michael Angelakos muziek maken. Zo bracht hij het mooiste kerstalbum van 2016 uit en vandaag verscheen het nummer ‘Inside Dialogue’ welke je via de player bovenaan de pagina kunt bekijken.

Update 14 februari

Zojuist verscheen er weer een nieuw nummer op het YouTube kanaal van The Wishart Group, ‘Somewhere Up There’.

Update 15 februari

Vandaag alweer een nieuw nummer, ‘I’m Perfect’.

Update 17 februari

Op de valreep van deze dag weer een nieuwe track, ‘Moonbeam’.

Update 21 februari

Bekijk en beluister onderstaand weer twee nieuwe nummers.

1 gedachte over “Singer/songwriter Michael Angelakos start initiatief om artiesten geestelijke ondersteuning te bieden”

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.