MIST

Mist is vooral een goede 2Pac imitator op EP “Diamond In The Dirt”

Diamond In The Dirt is de eerste release van rapper Mist bij major Warner Records. Met het in 2016 uitgebrachte “M I S to the T EP” wist de rapper al de nodige aandacht op zich te vestigen. En dat zal met deze EP niet anders zijn. Ook gezien de features van Not3s, MoStack en Jessie Ware.

‘Dreams to Reality’, zo ziet Mist de release van deze EP. Maar het is zeker niet zo dat hij met zijn hoofd in de wolken loopt. Dit is wat hem betreft nog maar het begin.

Mist is een goede 2Pac imitator

De Britse rapper blinkt niet uit in originaliteit. Zo deinst hij er niet voor terug om de track ‘On It’ te verrijken met het geluid van pistoolschoten. Op ‘Uber’ laat Mist horen wat voor goede 2Pac imitator hij is. Blijkbaar heeft hij daar lol in. Op ‘Gamechanger’ blijft hij namelijk in deze rol en rapt zelfs over Makaveli.

De track ‘Wish Me Well’ is ondanks de samenwerking met Jessie Ware nogal dertien in een dozijn. Dan horen we hem liever op ‘Fountain’ de zoveelste 2Pac imitatie op deze EP geven.

Wie maakt het verschil

Ook Not3s kan op ‘Order It In’ het verschil niet maken. Daarvoor moeten we tot de laatste track wachten. Als Mist samen met MoStack en Swifta Beater in de ‘Mosh Pit’ duikt.

Beluiser “Diamond In the Dirt” op Spotify.

Plaats een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.