Marco Martens geeft alle vaders een cadeau met “Morgen Zal Ik Thuis Zijn”

Alle vaders van Nederland hebben gisteren zonder dat ze het allemaal wisten ook van Marco Martens een cadeau voor Vaderdag gekregen. “Morgen Zal Ik Thuis Zijn” is de titel van zijn nieuwe EP die gisteren verscheen.

Ook een podcastserie

Het is ook de naam van zijn podcastserie waarin Marco Martens met diverse artiesten (oa. Def P en Diggy Dex) de spanning bespreekt tussen vaderschap en professionele ambities.

Onderwerpen die ook op de EP naar voren komen. Maar ook voor de vaders die geen kunstenaar zijn bevat “Morgen Zal Ik Thuis Zijn” voldoende herkenbare voorbeelden.

Levenslessen

Over de levenslessen die je zo graag wilt meegeven (‘Kind Van De Wind’) om het worstelen wat makkelijker te maken. Ook de vaders die niet kunnen dansen maar wel uit hun dak willen gaan geeft hij zelfvertrouwen. (‘Dansen (Uit De Maat)’)

“Ik oefen nog met vader zijn” rapt Marco Martens op het titelnummer, niet wetende dat hij dat over veertig jaar nog steeds zal doen.

De EP “Morgen Zal Ik Thuis Zijn” is opgenomen met Michiel van Iersel en Joris Sedee. Gastbijdragen zijn er van Flip Noorman (Flip en de Noormannen) en Giorgi Kuiper (De Likt) maar de authentieke voordracht van Marco Martens steelt toch vooral de show.

Deze zomer zal Marco Martens te zien op diverse festivals, waaronder De Zwarte Cross.

Onderstaand kun je de afleveringen beluisteren van de podcastserie ‘Morgen zal ik thuis zijn’ waarin Marco Martens met dichters Daniël Dee en Jeroen Naaktgeboren, rappers Diggy Dex en Def P., theatermaker en tv-presentator Lucas de Man en muzikant en oud-voetballer Björn van der Doelen praat over vaderschap, ambities en bovenal: waar deze schuren.

Update 10 juli

Marco Martens heeft een Papa-remix gemaakt van het nummer ‘Thuis’ van Engel & Just (feat. Per.Verz). Onderstaand kun je de bonustrack beluisteren die niet op de EP “Morgen Zal Ik Thuis Zijn” staat. Deze bewerking op de beat van Dopagenda is bijzonder goed gevonden vinden we en herkenbaar! Zelf hebben we van de nood maar een deugd gemaakt. Als je altijd maar thuis bent, kun je namelijk net zo goed een website starten.

Plaats een reactie

Ik accepteer de Privacy Policy

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.